Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

 Wij scoren een 9.2 op basis van 37 recensies

Helaas weer verscherpte maatregelen tegen covid-19 virus

Gepubliceerd op:

De Lingese Uitvaartzorg weegt haar risico’s in deze Coronatijd zorgvuldig. Niet alleen haar medewerkers lopen gevaar, maar ook u als nabestaanden lopen het risico op besmetting. Conform de landelijke richtlijnen hebben wij onze dienstverlening aangepast, en zullen dit ook blijven doen na gelang de ontwikkelingen van het aantal besmettingen in de regio. Wij realiseren ons terdege dat sommige ingrepen u als nabestaanden bijzonder zullen treffen in deze voor u toch al zo moeilijke tijd, en zullen er alles aan doen om de uitvaart zoveel als mogelijk uit te voeren zoals u dat wenst. Maar houdt u  alstublieft ook rekening met ons, wij kunnen en mogen sommigen zaken gewoonweg niet meer. Dit doet ons ook veel zeer dat moet u van ons aannemen.