Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

 Wij scoren een 9.2 op basis van 37 recensies

Chantal van Wijngaarden toegevoegd aan ons team van uitvaartleiders

Gepubliceerd op:

Chantal van Wijngaarden (1995), ze noemt zichzelf de ‘benjamin’ van de onderneming, maar wat zijn we trots op haar inzet en kunnen. Met haar achtergrond in het pastoraal werk, bij ons ingestroomd als medewerkster in het verzorgingsteam, heeft zij in het begin van het jaar 2020 de stap gemaakt naar de functie als assistent uitvaartleider. Na ruim een half jaar mag zij in het uitvaartleidersteam volledig zelfstandig functioneren als uitvaartleider. Iets wat zij, zo is gebleken, met al haar kunnen en inzet fantastisch doet. We zijn blij met haar in dit team en wensen haar een leerzame en mooie periode binnen ons bedrijf.