Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

De Laatste Eer Uitvaartverzorging en Riepma Uitvaartverzorging zijn samen gevoegd tot onze nieuwe naam: Lingese Uitvaartzorg!

Ook wij leven met iedereen mee en hopen dat u allen in een goede gezondheid verkeert. Om een verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, volgen wij het RIVM protocol. Uiteraard doen wij er alles aan om de uitvaart van de overledene waardig te laten plaatsvinden.

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.
 Wij scoren een 9.3 op basis van 27 recensies
Terug naar ons blog

Sleutelkastje bij voordeur voor collega-ondernemers

Gepubliceerd op:

Ons uitvaartcentrum stelt haar deuren graag open voor collega-ondernemers om gebruik te maken van een opbaring, afscheidsdienst of de familiekamer/24-uurs kamer. Om dit efficiĆ«nter te maken, gebruiken we sinds kort een sleutelkastje wat hangt bij de voordeur van het uitvaartcentrum. Hierdoor wordt het voor onze collega’s eenvoudiger om ’s nachts of in het weekend een overledene in ons uitvaartcentrum op te baren en hoeft er niet altijd iemand van onze onderneming aanwezig te zijn. Ons werk gaat immers 24/7 door en zo kunnen we elkaar, na overleg met de dienstdoende uitvaartverzorg(st)er, helpen op elk gewenst tijdstip.

Vragen over de gang van zaken in ons uitvaartcentrum? Neem gerust contact met ons op en we denken mee in de mogelijkheden. Via telefonisch/mail contact is ook de code te verkrijgen van het sleutelkastje.