Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

 Wij scoren een 9.2 op basis van 37 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Ons eigen verzorgteam
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Begrafenis regelen Geldermalsen

Begrafenis regelen Geldermalsen bij Lingese Uitvaartzorg 

Begrafenis regelen GeldermalsenBij Lingese Uitvaartzorg zijn we persoonlijk en betrokken. Wij willen u graag bijstaan in raad en daad op het moment dat u het moeilijk heeft. Het overlijden van een dierbare is helaas onvermijdelijk, maar dat maakt het verdriet niet minder. In deze emotionele en moeilijke periode komt er van alles op u af. Wij kunnen ons voorstellen dat uw hoofd hier op dat moment niet naar staat. Wij nemen u graag de zorgen uit handen en geven zo invulling aan het uitvoeren van uw uitvaartwensen. Lingese Uitvaartzorg wil ervoor zorgen dat u op gepaste en waardige manier afscheid kan nemen. 

Bij Lingese Uitvaartzorg, in de omgeving van de Lingestreek, zijn meerdere mogelijkheden. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om hier keuzes in te maken. Hier kunnen we u dan ook in adviseren. Zo kunt u ervoor kiezen om een uitvaart te verzorgen in ons uitvaartcentrum. Wij hebben een aula en een rouwkamer beschikbaar.

Afscheid nemen op de juiste locatie 

Ook is er de mogelijkheid om zelf een locatie te kiezen. Bij een stille crematie bijvoorbeeld, kiest u ervoor om afscheid te nemen op een andere locatie. Alleen de crematie zelf vindt dan plaats in het crematorium. Dit biedt de mogelijkheid om te kiezen voor een locatie die de juiste sfeer heeft. Het belangrijkste hierin is dat het voldoet aan uw wensen. Dit kan zowel buiten als binnen zijn. 

Lingese Uitvaartzorg is zich er van bewust dat niet iedereen altijd aanwezig kan zijn op de uitvaart. Hiervoor bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van een livestream. Zo kan iedereen toch nog de uitvaart bekijken. Ook is het mogelijk om deze livestream op te slaan op video. De periode die aanbreekt na de uitvaart is vaak moeilijk. Daarom bieden wij u ook nazorg. Wij kunnen u helpen bij het regelen van praktische zaken. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.