Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

 Wij scoren een 9.2 op basis van 37 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Ons eigen verzorgteam
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Begraven in Tiel

Begrafenis in Tiel laten verzorgen door Lingese Uitvaartzorg

Begraven TielHet belangrijkste bij het overlijden van uw dierbare is het afscheid. Het afscheid moet namelijk zo georganiseerd worden dat iedereen er tevreden mee is. Zowel uw overleden dierbare als u en de nabestaanden. Daarom laat u de begrafenis verzorgen door de uitvaartleiders van Lingese Uitvaartzorg. Lingese Uitvaartzorg is namelijk al heel lang een vertrouwde naam in de regio. U kunt ons ook wel herkennen onder de voorgaande namen ‘Uitvaartverzorging De Laatste Eer’ en ‘Riepma Slotboom Uitvaartverzorging’. Wij vinden het belangrijk dat u de zorg krijgt waar u recht op heeft. Zo zijn wij voor, tijdens en na de uitvaart betrokken bij de nabestaanden. Zowel in emotioneel als organisatorisch opzicht zullen wij u bijstaan tijdens deze zware en emotionele periode. Wij zullen ervoor zorgen dat uw dierbare een waardig afscheid krijgt, die u later met een fijn gevoel kan herinneren. Meer over het laten begraven in Tiel en omgeving leest u hieronder.

Laat het begraven in Tiel en de prachtige uitvaart verzorgd worden door Lingese Uitvaartzorg

Ieder mens is uniek en verdient een mooi afscheid. Daarom gaan wij samen met u en de nabestaanden de wensen bespreken voor de uitvaart. Aan de hand van de wensen zal er een prachtig afscheid verzorgd worden, zoals iedereen die voor ogen had. Het mooiste bij een afscheid is dat het persoonlijk is, en het het leven van uw dierbare reflecteert. Wij gaan altijd samen met u kijken wat de mogelijkheden zijn om dit na te streven. Voor bepaalde voertuigliefhebbers kunnen wij iets regelen, of als uw dierbare gehecht was aan een bepaalde locatie kan ook daar de uitvaart verzorgd worden. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden. En ook naast de uitvaart wordt alles wat er geregeld moet worden door ons verzorgd. Wij ontzorgen u volledig. Heeft u vragen, stel die dan met uw gegevens op de contact pagina of via onze Facebook pagina.