Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

 Wij scoren een 9.2 op basis van 37 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Ons eigen verzorgteam
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Crematie regelen breed

Crematie regelen breed bij Lingese Uitvaartzorg 

Crematie regelen breedWij als medewerkers van Lingese Uitvaartzorg willen u bijstaan en uw zorgen uit handen nemen op het moment dat een dierbare is overleden. Afscheid nemen van een dierbare is een emotionele en moeilijke periode. Er komen in deze tijd veel zaken op u af. Wij begrijpen dat uw hoofd hier op dit moment niet naar staat. Wij luisteren graag naar uw wensen en geven zo invulling aan het uitvoeren hiervan. Al meer dan 50 jaar verzorgen wij uitvaarten in de Lingestreek. Zo zijn wij bekend met de regio, maar blijven we kleinschalig. 

Lingese Uitvaartzorg kenmerkt zich door een persoonlijke benadering en betrokkenheid. We hebben een vast verzorgteam. Daarnaast heeft u een vast aanspreekpunt en zijn wij 24/7 bereikbaar. Lingese Uitvaartzorg biedt u meerdere mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een uitvaart in het uitvaartcentrum. We kunnen op deze locatie een mooie en verzorgde uitvaart organiseren. Zo hebben we een aula en een rouwkamer beschikbaar. 

Een mooie uitvaartlocatie die voldoet aan uw wensen 

U kunt er ook voor kiezen om een uitvaart te organiseren buiten het uitvaartcentrum. Dit betekent dat u hiervoor zelf een locatie kunt uitkiezen. Onze uitvaartbegeleiders kunnen u helpen een locatie te kiezen die past bij uw wensen en met de juiste sfeer. In de omgeving zijn er verschillende, mooie buiten en binnen uitvaartlocaties te vinden. Wij zijn bekend met deze locaties en alles wat hierbij komt kijken. Weet u nog niet goed waar de uitvaart moet plaats vinden? Wij adviseren u hier graag in. 

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Lingese Uitvaartzorg is zorgvuldig en heeft aandacht voor uw wensen. Bij het regelen van een uitvaart zijn veel mogelijkheden, wij willen u helpen bij alle beslissingen die u in deze periode moet nemen. In deze bijzondere omgeving hopen wij u te kunnen helpen bij het regelen van een mooi afscheid. Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op.