Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

 Wij scoren een 9.2 op basis van 37 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Ons eigen verzorgteam
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Crematie regelen Geldermalsen

Crematie regelen Geldermalsen bij Lingese Uitvaartzorg 

Crematie regelen GeldermalsenHet afscheid van een dierbare is moeilijk. In deze periode komen er veel zaken op u af en moet u veel beslissingen nemen. Hoe mooi is het dat wij als medewerkers van Lingese Uitvaartzorg op dit moment uw zorgen uit handen kunnen nemen. Bij ons heeft u vele mogelijkheden. Wij begrijpen ook dat dit lastige keuzes kunnen zijn. Daarom staan wij klaar om u te informeren en adviseren. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een eigen locatie te regelen.

Wanneer u kiest voor een stille crematie, kiest u zelf de locatie. Een stille crematie betekent dat alleen de crematie van het lichaam plaatsvind in het crematorium. Het afscheid en alles om de crematie heen, vind plaats op een andere locatie. Deze locatie mag u zelf uitkiezen. Belangrijk hierbij is dat het voldoet aan al uw wensen en dat het de sfeer heeft waar u naar op zoek bent. 

Het kiezen van de juiste locatie 

Wij kunnen ons voorstellen dat het lastig kan zijn om de juiste locatie te vinden. In de omgeving zijn er vele binnen en buiten locaties beschikbaar. Wij weten welke locaties er zijn en hebben ervaring met het organiseren van uitvaarten op deze plaats. Wij kunnen u hier dan ook goed bij helpen. Als u al wel iets in uw hoofd heeft, is dat ook goed. Als u kiest voor een standaard crematie vindt alles plaats in het uitvaartcentrum.

Lingese Uitvaartzorg heeft een uitvaartcentrum met een aula en een rouwkamer. Hier kunnen we voor een mooie en verzorgde uitvaart zorgen. Bij Lingese Uitvaartzorg werken we met een vast verzorgteam. Dit betekent dat u altijd een vast aanspreekpunt heeft. Wilt u iets veranderen? Dan kunt u dit direct, gemakkelijk doorgeven aan uw aanspreekpunt. Onze medewerkers zijn persoonlijk en betrokken. Lingese Uitvaartzorg regelt uitvaarten in de omgeving van de Lingestreek. Neem gerust contact met ons op.