Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

De Laatste Eer Uitvaartverzorging en Riepma Uitvaartverzorging zijn samen gevoegd tot onze nieuwe naam: Lingese Uitvaartzorg!

Ook wij leven met iedereen mee en hopen dat u allen in een goede gezondheid verkeert. Om een verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, volgen wij het RIVM protocol. Uiteraard doen wij er alles aan om de uitvaart van de overledene waardig te laten plaatsvinden.

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.
 Wij scoren een 9.3 op basis van 27 recensies

Crematie Tiel

Crematie Tiel organiseren met Lingese Uitvaartzorg 

Crematie TielEen crematie kunt u organiseren met de hulp van de uitvaartverzorgers van Lingese Uitvaartzorg. Onze medewerkers begrijpen dat in een moeilijke periode bent belandt na het overlijden van uw dierbare. Het nemen van beslissingen voor de uitvaart is lastig, wij denken daarom graag met u mee. Wij bieden u verschillende mogelijkheden zodat er altijd iets is dat aansluit op uw wensen. Deze nemen wij graag rustig met u door in een gesprek, zo kunnen wij ook goed uw wensen op een rijtje krijgen. 

Lingese Uitvaartzorg is een kleinschalige uitvaartonderneming, wij verzorgen uitvaarten in de Lingestreek. Dit is het gehele gebied dat zich uitstrekt van Gorinchem tot Doornenburg. Onze medewerkers zijn overal voor bereikbaar, zo geven wij ook advies over kosten en verzekeringen. Hier kunnen wij u over informeren. Met meer dan 25 jaar ervaring in het verzorgen van uitvaarten weten wij hoe wij u het beste bij kunnen staan. 

Een stille crematie op eigen gekozen locatie 

Wanneer u ervoor kiest om uw dierbare te laten cremeren, zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een stille crematie. Dit betekent dat alleen de crematie van het lichaam van uw dierbare plaats vindt in het crematorium. Voor het andere gedeelte van het afscheid kiest u zelf een locatie. Onze medewerkers zijn bekend met de regio en hebben ervaring met verschillende locatie in de omgeving. Wij kunnen u helpen bij het zoeken naar een geschikte locatie, die voldoet aan uw wensen. 

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een traditionele crematie. Dit houdt in dat de gehele uitvaart zich in het crematorium plaatsvindt. Het belangrijkste is dat we samen een persoonlijk en passend afscheid kunnen organiseren. Uw wensen staan daarom bij ons centraal. Als u meer wilt weten over onze mogelijkheden of wanneer u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden.