Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

 Wij scoren een 9.2 op basis van 37 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Ons eigen verzorgteam
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Gemeente Buren uitvaart

Gemeente Buren uitvaart verzorgd door Lingese Uitvaartzorg

Gemeente Buren uitvaartBent u op zoek naar een ervaren uitvaartonderneming in de omgeving van gemeente Buren? Dan bent u op de website van Lingese Uitvaartzorg aan het juiste adres. Lingese Uitvaartzorg is al jarenlang een bekend adres voor het laten verzorgen van uitvaarten in de omgeving van Geldermalsen. Hier hebben wij beschikking tot onze eigen uitvaartcentrum, wat een geschikte locatie is om in alle rust afscheid te nemen van uw overleden dierbare. Wij weten als geen ander hoe moeilijk en emotioneel de periode van het overlijden van een dierbare is. Daarom staan wij altijd voor u klaar, en nemen wij alle zorgen uit uw handen. Alles wat betreft de uitvaart en omtrent de uitvaart wordt voor u geregeld. Wij zullen u bovendien vanaf het eerste contact moment begeleiden. Zo kunt u in rust rouwen om uw geliefde. Meer over een uitvaart in gemeente Buren leest u hieronder.

Laat een prachtige uitvaart in gemeente Buren verzorgen door Lingese Uitvaartzorg

Het is onze prioriteit om een uitvaart te verzorgen, zoals de overleden dierbare het voor ogen had. Zo kunnen wij een begrafenis en een crematie verzorgen. Voor een crematie hebben wij beschikking tot onze eigen uitvaartlocatie te Geldermalsen. De uitvaartcentrum is ingericht met het idee om rustig afscheid te kunnen nemen. U kunt in de aula de uitvaartplechtigheid laten plaatsvinden. Ook is er achteraf de mogelijkheid voor een hapje en een drankje. Ook een begrafenis verzorgen wij in de omgeving van gemeente Buren. U kunt de uitvaart volledig personaliseren naar uw eigen wensen. Zo komt er een uitvaart tot stand, waar iedereen later met een fijn en warm gevoel aan terug kan denken. Wilt u een gedeelte van de uitvaart zelf verzorgen, dan is dat uiteraard mogelijk. Wij helpen u wanneer dit nodig is.

U kunt ons ten alle tijden contacteren via onze contact pagina en de Facebook pagina.