Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

De Laatste Eer Uitvaartverzorging en Riepma Uitvaartverzorging zijn samen gevoegd tot onze nieuwe naam: Lingese Uitvaartzorg!

Ook wij leven met iedereen mee en hopen dat u allen in een goede gezondheid verkeert. Om een verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, volgen wij het RIVM protocol. Uiteraard doen wij er alles aan om de uitvaart van de overledene waardig te laten plaatsvinden.

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.
Terug naar ons blog

Chantal van Wijngaarden toegevoegd aan ons team van uitvaartleiders

Gepubliceerd op:

Chantal van Wijngaarden (1995), ze noemt zichzelf de ‘benjamin’ van de onderneming, maar wat zijn we trots op haar inzet en kunnen. Met haar achtergrond in het pastoraal werk, bij ons ingestroomd als medewerkster in het verzorgingsteam, heeft zij in het begin van het jaar 2020 de stap gemaakt naar de functie als assistent uitvaartleider. Na ruim een half jaar mag zij in het uitvaartleidersteam volledig zelfstandig functioneren als uitvaartleider. Iets wat zij, zo is gebleken, met al haar kunnen en inzet fantastisch doet. We zijn blij met haar in dit team en wensen haar een leerzame en mooie periode binnen ons bedrijf.