Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

De Laatste Eer Uitvaartverzorging en Riepma Uitvaartverzorging zijn samen gevoegd tot onze nieuwe naam: Lingese Uitvaartzorg!

Ook wij leven met iedereen mee en hopen dat u allen in een goede gezondheid verkeert. Om een verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, volgen wij het RIVM protocol. Uiteraard doen wij er alles aan om de uitvaart van de overledene waardig te laten plaatsvinden.

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.
Terug naar ons blog

Helaas weer verscherpte maatregelen tegen covid-19 virus

Gepubliceerd op:

De Lingese Uitvaartzorg weegt haar risico’s in deze Coronatijd zorgvuldig. Niet alleen haar medewerkers lopen gevaar, maar ook u als nabestaanden lopen het risico op besmetting. Conform de landelijke richtlijnen hebben wij onze dienstverlening aangepast, en zullen dit ook blijven doen na gelang de ontwikkelingen van het aantal besmettingen in de regio. Wij realiseren ons terdege dat sommige ingrepen u als nabestaanden bijzonder zullen treffen in deze voor u toch al zo moeilijke tijd, en zullen er alles aan doen om de uitvaart zoveel als mogelijk uit te voeren zoals u dat wenst. Maar houd u  alstublieft ook rekening met ons, wij kunnen en mogen sommigen zaken gewoonweg niet meer. Dit doet ons ook veel zeer dat moet u van ons aannemen.