Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

 Wij scoren een 9.2 op basis van 37 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Ons eigen verzorgteam
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Het verzorgingsteam & Rouwvervoer

Lingese Uitvaartzorg beschikt over een eigen verzorgteam. Na een overlijden zijn zij het eerste aanspreekpunt als het gaat om de verzorging van de overledene. Het verzorgteam beschikt over alle voorzieningen en expertise welke men mag verwachten voor de totale verzorging van uw dierbare. Mochten er tijdens de opbaringstijd complicaties optreden, wat soms kan voorkomen, dan zullen zij u direct adequaat die hulp bieden welke op dat moment nodig is. Een verzorging kan thuis in het bijzijn van de nabestaanden, maar het kan ook in ons uitvaartcentrum plaatsvinden. Wanneer u de laatste verzorging van uw dierbare zelf wilt doen of in samenwerking met de wijkverpleging, kan ons team u hierbij adviseren en assisteren waar nodig. Ons team staat dag en nacht paraat om hun werkzaamheden uit te voeren. U zult ervaren hoe zij met deskundigheid, geduld en zorgzaamheid met uw dierbare omgaan.

Rouwvervoer

Naast een eigen verzorgteam beschikken wij over twee eigen rouwauto’s in de kleuren zwart/antraciet en zilvergrijs. Onze uitvaartverzorgers zullen u tijdens het gesprek deze keuze voorleggen in het geval er een rouwauto nodig is op de dag van de uitvaart. Heeft u andere wensen omtrent het rouwvervoer? Dan denken zij met u mee in de verschillende opties die er beschikbaar zijn. Er is meer keuze dan u misschien denkt, zoals diverse merken, modellen en kleuren.

 

 

Zo bestaat er o.a. ook een rouwbus. Deze is geschikt voor 8 personen en de overledene. Er kan ook een rolstoelgebruiker meerijden.