Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

 Wij scoren een 9.2 op basis van 37 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Ons eigen verzorgteam
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Kinderuitvaart Gelderland

Kinderuitvaart Gelderland verzorgd door Lingese Uitvaartzorg

Het overlijden van uw kind is een enorm heftige en treurige gebeurtenis. Daarbij zal het ook erg moeilijk worden om over het overlijden van uw kind heen te komen. Het gemis zal hevig zijn, voor de ouders, de broers en zussen en iedereen in de nabije omgeving van uw kind. Daarom is het enorm belangrijk dat u een fijn en goed afscheid van uw kind kunt nemen. Wij van Lingese Uitvaartzorg helpen u hier maar al te graag mee verder. Het is onze prioriteit om al uw wensen te vervullen en een uitvaart voor uw kind te verzorgen zoals u dat voor ogen had. Wij zullen u tijdens deze periode met de liefde en zorg omgeven die u nodig heeft. Zou u een kinderuitvaart in Gelderland willen laten verzorgen door Lingese Uitvaartzorg? Lees dan hieronder verder voor meer informatie.

Een prachtig afscheid met een kinderuitvaart in Gelderland verzorgd door de uitvaartleiders van Lingese Uitvaartzorg

Wij zullen samen met u aan de hand van uw eigen ideeën een prachtige uitvaart samenstellen. Een uitvaart waar u later met een fijn en warm gevoel aan terug kunt denken, en wat u helpt met het afscheid nemen van uw kind. Zo kunt u bij ons al uw ideeën kwijt voor de uitvaart. Misschien wilt u het wel op een speciale locatie laten verzorgen, waar u fijne herinneringen heeft gehad met uw kind. We gaan samen kijken naar de opties en in hoeverre dit allemaal mogelijk is. Wellicht spreekt onze nabestaanden zorg u aan. Klikt u hier voor meer informatie. Heeft u verder nog vragen, dan horen wij die graag van u. U kunt ons bereiken met de gegevens die op de contact pagina staan. Ook zijn wij altijd op onze Facebook bereikbaar. Wij helpen u enorm graag verder.