Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

 Wij scoren een 9.2 op basis van 37 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Ons eigen verzorgteam
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Kosten voor een uitvaart

Kosten voor een uitvaart, uitgevoerd door Lingese Uitvaartzorg

Het is vaak de vraag bij het laten verzorgen van de uitvaart hoe de kosten eruit zien. Wij kunnen u vertellen dat het niet nodig is om een uitvaart ‘duur’ te maken. Wat belangrijk is bij een uitvaart, is dat het u helpt om goed afscheid te nemen van uw dierbare. Een fijn, mooi en waardig afscheid, waar u later met een fijn en goed gevoel aan terug kunt denken. Het prijskaartje is hier natuurlijk onafhankelijk van. Lingese Uitvaartzorg is transparant met de kosten voor een uitvaart, en helpt u graag met het nemen van een afscheid van uw overleden dierbare. Samen met u gaan wij aan de hand van uw persoonlijke wensen en uw eigen budget een prachtig afscheid verzorgen. U kunt het afscheid laten doen aan de hand van een begrafenis of een crematie. De keuze is uiteraard aan u.

Transparant in de kosten voor een uitvaart en een mooi afscheid, Lingese Uitvaartzorg helpt u verder

Wij gaan samen met u in een uitgebreid gesprek, aandachtig luisteren naar de wensen van u en de nabestaanden. Het is aan u wat uw budget is voor de uitvaart. Uiteindelijk is heel veel in een uitvaart optioneel, en het is aan u in hoeverre u alles verzorgd wilt hebben. De crematie of de begrafenis, het rouwvervoer, de decoratie en nog veel meer. Bovendien verschillen een crematie en een begrafenis ook in de kosten. U vindt alles over de mogelijkheden die u heeft bij een uitvaart op deze pagina. Wij raden het u sterk aan om uw laatste wensen voor het afscheid in onze laatste wensen formulier in te vullen. Dan weet u zeker dat de uitvaart naar uw wens in vorm gegeven wordt. Wilt u verder nog iets weten, dan horen wij dat graag. Neem contact met ons op via de telefoon, e-mail of Facebook pagina.