Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Corona maatregelen

Ook wij leven met iedereen mee en hopen dat u allen in een goede gezondheid verkeert. Om een verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, volgen wij het RIVM protocol. Uiteraard doen wij er alles aan om de uitvaart van de overledene waardig te laten plaatsvinden.

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.
 Wij scoren een 9.3 op basis van 27 recensies
Uitvaart Leerdam

Laatste Wensen

Heeft u al ideeën over uw eigen uitvaart? Dan is het belangrijk deze goed te omschrijven voor uw dierbaren, zodat zij uw laatste wensen kunnen waarmaken.

Vaak hebben mensen al wel nagedacht over hoe ze hun laatste afscheid zouden willen zien, maar zijn deze ideeën niet (goed) bekend bij nabestaanden wanneer het moment daar is om de uitvaart te organiseren. Wij begrijpen goed dat het lastig is om het gesprek over uw wensen met uw dierbaren aan te gaan. Toch is het belangrijk dat nabestaanden weten hoe u graag afscheid wilt nemen. Daarom hebben wij een wensenlijst opgesteld, die u onder deze tekst kunt vinden. Door deze wensenlijst nauwkeuring in te vullen kan een uitvaart later geheel naar uw wens vorm gegeven worden.

Wij helpen u gerust om deze lijst in te vullen, maar u kan dit natuurlijk ook zelf doen. Als u ergens vragen over heeft of meer informatie wilt kunt u altijd contact met ons opnemen. Een contactformulier en onze contactgegevens zijn te vinden onder aan deze pagina en op onze contactpagina.