Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

Uitvaart Leerdam

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Ons eigen verzorgteam
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Wilsbeschikking

Het is niet zo vanzelfsprekend om over uw eigen uitvaart na te denken. Toch kan het geruststellend zijn om een en ander te bespreken en eventueel vast te leggen. Ook voor hen die achterblijven is het fijn om te weten wat de wensen van de overledene zijn. Wij adviseren u om uw wensen ook te bespreken met uw naasten. Zo kan ook het hoe en waarom achter sommige wensen duidelijk worden.

Bij de Lingese Uitvaartzorg gaan wij uit van het idee dat een uitvaart moet passen bij hetgeen de persoon bij leven was en waar hij of zij voor stond. Een uitvaart waar dierbaren troost uit kunnen putten en die een mooie herinnering zal zijn voor hen die zonder u verder moeten.

Misschien vindt u het belangrijk als uw uitvaart de sfeer heeft van wie u bij leven bent. U leeft op uw unieke wijze, u onderneemt persoonlijke activiteiten. De Lingese Uitvaartzorg nodigt u uit om door middel van de vragen in dit Wensenboekje / Wilsbeschikking een beeld te geven van uzelf. Deze omschrijving kan helpen uw persoonlijke uitvaart vorm te geven.

Contact

Heeft u vragen over het invullen van uw wilsbeschikking? Of wilt u deze samen met ons invullen? Neemt u dan contact met ons op via de contactgegevens onder aan deze pagina of op onze contactpagina. U kunt verder contact met ons opnemen via het contactformulier dat wederom onder aan deze pagina te vinden is.

.