Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

 Wij scoren een 9.2 op basis van 37 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Ons eigen verzorgteam
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Opbaarlocatie Tiel

Opbaarlocatie Tiel verzorgd door Lingese Uitvaartzorg

opbaarlocatie tielWilt u een uitvaart regelen voor uw overleden dierbare en weet u al dat de locatie voor de opbaring in Tiel moet zijn? Wij van Lingese Uitvaartzorg gaan samen met u aan de slag voor het verzorgen van een prachtige uitvaart. Het is namelijk onze prioriteit om de laatste wensen van de overledene dierbare en de nabestaanden in vervulling te brengen. Als u wenst dat de opbaarlocatie in Tiel plaats moet vinden, dan zullen wij onze uiterste best doen om dit op de mooiste manier mogelijk te verzorgen…wij kennen daar enkele locaties die geschikt zijn.

Wij zullen een uitvaart gaan verzorgen die u voor ogen had. Zo wordt het een memorabel afscheid waar u later met een warm gevoel op terug kunt kijken. Want dat is het belangrijkste: een mooi en waardig afscheid nemen van uw dierbare, waar de uitvaart het leven van hem of haar reflecteert. Wilt u de uitvaart laten verzorgen door Lingese Uitvaartzorg? Bekijk dan onze website voor meer informatie.

Een prachtige afscheid met als opbaarlocatie Tiel, compleet verzorgd door de uitvaartleiders van Lingese Uitvaartzorg

Wij gaan samen met uw persoonlijke wensen en uw eigen budget aan de slag om een prachtige uitvaart te realiseren. Als u bepaalde onderdelen of iets anders van de uitvaart zelf wilt regelen, dan kan dat. U kunt deze pagina raadplegen voor alle mogelijkheden bij een uitvaart die verzorgd wordt door Lingese Uitvaartzorg. Zo kunt u zelf de opbaarlocatie en nog veel meer kiezen zoals u dat wilt. We gaan samen kijken in hoeverre de mogelijkheden te realiseren zijn.

Lingese Uitvaartzorg verzorgd zowel een begrafenis als een crematie voor uw dierbare. Het is aan u waar uw voorkeur naartoe gaat. Zo heeft een begrafenis over het algemeen een grotere kostenplaatje dan een crematie. Wij lichten u graag in over de kosten die kunnen komen kijken bij een uitvaart.

Heeft u verder nog vragen over een uitvaart verzorgd door Lingese Uitvaartzorg? Dan horen wij die graag. Neem contact met ons op aan de hand van de gegevens op de contact pagina. Ook kunt u ons altijd bereiken op onze Facebook pagina, waar u ook de laatsten nieuwtjes over onze Uitvaartzorg vindt. Wij helpen u enorm graag verder.