Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

De Laatste Eer Uitvaartverzorging en Riepma Uitvaartverzorging zijn samen gevoegd tot onze nieuwe naam: Lingese Uitvaartzorg!

Ook wij leven met iedereen mee en hopen dat u allen in een goede gezondheid verkeert. Om een verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, volgen wij het RIVM protocol. Uiteraard doen wij er alles aan om de uitvaart van de overledene waardig te laten plaatsvinden.

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.
 Wij scoren een 9.3 op basis van 22 recensies

Overlijden melden gemeente West Betuwe

Overlijden melden gemeente West Betuwe bij Lingese Uitvaartzorg

Is uw dierbare recentelijk overleden en moet u het overlijden melden? Doe dit dan zo spoedig mogelijk. U krijgt een van onze uitvaartverzorgers aan de lijn van Lingese Uitvaartzorg door te bellen naar het nummer 0345 57 33 94. Lingese Uitvaartzorg zet zich voor de volle 100% in om u te verder te helpen met het afscheid nemen van uw dierbare. Wanneer u ons belt, maakt een van onze uitvaartverzorgers een afspraak met u om naar u toe te komen. Dan wordt het overlijden officieel gemaakt. Het verzorgingsteam gaat het lichaam van uw overledene verzorgen. Dit kan zowel bij u thuis als bij ons in het uitvaartcentrum. Ook kunt u zelf de verzorging doen. Dan assisteren en adviseren wij u waar het nodig is. Wij zijn dag en nacht paraat om onze werkzaamheden uit te voeren. Dus ongeacht de tijd, wees niet bang om ons te bellen om het overlijden te melden in en om Geldermalsen. Wilt u meer weten over onze uitvaartzorg, lees dan hieronder verder.

Het overlijden melden en de uitvaart laten verzorgen in Geldermalsen en omstreken, Lingese Uitvaartzorg helpt u enorm graag verder

Wij zijn namelijk een uitvaartondernemer die jarenlang bekend is met de regio en de mogelijkheden die het biedt. Wij gaan samen met u en de nabestaanden in gesprek om alle wensen voor de uitvaart te bespreken. Het is onze prioriteit om een uitvaart te verzorgen op de manier zoals de nabestaanden en de overleden dierbare het voor ogen hadden. Een afscheid waar u later met een goed gevoel aan terug kunt denken. Er zijn veel mogelijkheden bij een uitvaart, en het is natuurlijk volledig aan u hoe u de uitvaart verzorgd wilt hebben. Kijk daarom hier voor de mogelijkheden die er zijn. Het kan altijd gebeuren dat u later nog aan iets denkt wat u ons nog wilt laten weten voor de uitvaart. Vul dit dan in op onze laatste wensen pagina, of neem daarvoor contact met ons op. Dat doet u via onze Facebook of contact pagina.