Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

 Wij scoren een 9.2 op basis van 37 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Ons eigen verzorgteam
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Kinderuitvaart Tiel

Kinderuitvaart Tiel van Lingese Uitvaartzorg

Het is een enorme tragische en oneerlijke gebeurtenis wanneer het leven van een jong kind ontnomen wordt. En dit is voor de ouders, familie en nabestaanden ook enorm moeilijk om te verwerken. Wij van Lingese Uitvaartzorg weten dit als geen ander. Wij zijn een ervaren uitvaartondernemer en een vertrouwde naam in onze regio. Wat erg belangrijk is bij het overlijden van uw kind, is dat er een goed en gepast afscheid genomen moet worden van uw kind. Dit zal u namelijk erg veel helpen met het rouwproces. Het afscheid moet een herinnering worden waar u later, ondanks het verdriet, toch met een fijn gevoel aan terug kunt denken. Lingese Uitvaartzorg gaat samen met onze ervaren uitvaartverzorgers u verder helpen en u steunen tijdens een enorm zware en emotionele periode. Met onze professie, deskundigheid en zorg staan wij u bij en verzorgen wij een prachtige kinderuitvaart in Tiel of omgeving.

Een kinderuitvaart in Tiel verzorgd door de ervaren uitvaartleiders van Lingese Uitvaartzorg

U wordt van alle zorg ontnomen, want wij gaan alles regelen wat er geregeld moet worden. Dan heeft u de tijd en de ruimte om te rouwen met uw nabije omgeving. Wij gaan samen met u in een uitgebreid gesprek om alles te bespreken over de uitvaart en meer. Wij zullen aandachtig luisteren naar de wensen die u heeft voor de uitvaart. Hierbij gaan wij dan kijken wat mogelijk is. Voor een uitvaart van uw kind is het erg mooi om de uitvaart zo persoonlijk te maken. Als uw kind bijvoorbeeld een favoriete hobby had, of er een locatie was waar u graag kwam met uw kind, dan kunnen wij de uitvaart hierbij aanpassen. Zo kan de uitvaart op veel verschillende locaties plaatsvinden. Wij gaan graag voor u kijken in hoeverre het mogelijk is. Weet u niet welke mogelijkheden u heeft bij een uitvaart, kijk dan eens op deze pagina.

Voor contact raadpleegt u onze contact pagina of onze Facebook.