Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

 Wij scoren een 9.2 op basis van 37 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Ons eigen verzorgteam
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaartverzorging Buren

Uitvaartverzorging Buren door Lingese Uitvaartzorg

Uitvaartverzorging BurenBent u op zoek naar een ervaren uitvaartonderneming in de omgeving van de gemeente Buren? Neem dan contact op met de ervaren uitvaartondernemer Lingese Uitvaartzorg. Wanneer het overlijden van uw dierbare nog niet officieel is gemeld, zullen wij met ons rouwvervoer uw kant op komen. Dan zullen onze verzorgers het overlijden van uw dierbare officieel maken, en de verzorging van het lichaam van uw dierbare regelen. U kunt hierbij helpen of dit zelf doen, als u dit wenst. Ook krijgt u vanaf het eerste contact moment een vaste uitvaartleider toegewezen. Dit wordt uw vaste aanspreekpunt voor, tijdens en na de uitvaart. De uitvaartleider is dag en nacht bereikbaar. Zo kunt u altijd contact met ons opnemen voor al uw zorgen en vragen omtrent de uitvaart. Wilt u meer weten over onze uitvaartverzorging in de gemeente Buren, neem dan eens een kijkje op onze website.

Lingese Uitvaartverzorging helpt u graag met het nemen van een afscheid in Buren

Bij Lingese Uitvaartzorg werken we altijd met uw persoonlijke wensen als richtlijn. Onze uitvaartleider gaat namelijk met u in een uitgebreid gesprek, waarin alle wensen voor de uitvaart besproken worden. Ook zullen wij u voorzien van deskundig advies en veel mogelijkheden die aanwezig zijn in de omgeving van Buren. Wij verzorgen zowel crematies als begrafenissen in de omgeving van Buren. Met een begrafenis kunt u uiteraard zelf kiezen op welke begraafplaats u de uitvaart wilt laten plaatsvinden. Een crematie kan plaatsvinden in ons eigen uitvaartcentrum, die te vinden is in Geldermalsen. Bovendien hebben wij een ‘stille crematie‘ als optie, waar u het afscheid zelf op een door u gekozen locatie laat plaatsvinden. Dit is een mogelijkheid, die het afscheid nóg persoonlijker en dus nóg mooier maakt.

U kunt ons altijd contacteren via de contact en Facebook pagina voor al uw vragen en meer.