Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

 Wij scoren een 9.2 op basis van 37 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Ons eigen verzorgteam
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uw uitvaart laten registreren

Ook aan elk bijzonder en uniek leven komt een einde. Voor u verzorgen wij een bijzonder en uniek afscheid van uw dierbare. Bij Lingese Uitvaartzorg willen wij elke uitvaart naar eigen wijze verzorgen. Alle persoonlijke wensen van degene waar u afscheid van neemt, geloof, tradities en bijzondere eigenschappen van de overledene zijn hierbij belangrijk. Wij schenken hier op gepaste wijze, zorgvuldig aandacht aan.

Uw uitvaart bij Lingese Uitvaartzorg

Als ervaren uitvaartondernemers snappen wij als geen ander hoe belangrijk het is om persoonlijk en gedenkwaardig afscheid van een dierbarekinderuitvaart gelderland te nemen. Wij zullen er daarom alles aan doen om de wensen van zowel de overledene als de nabestaanden in een uitvaart te verwerken. Er is veel mogelijk en onze uitvaartverzorgers begeleiden u graag om uiteindelijk samen tot de uitvaart te komen die bij u past en aan al uw wensen voldoet. Neemt u vooral contact op om alle mogelijkheden te bespreken!

Geef hier uw laatste wensen door.

Een vast aanspreekpunt

Het is voor ons belangrijk om de uitvaart te organiseren die u voor ogen heeft. Daarbij is communicatie uiteraard erg belangrijk. Daarom zorgen wij ervoor dat u een vast aanspreekpunt bij ons heeft. Deze vaste uitvaartverzorger zal ruim de tijd nemen om al uw wensen en voorkeuren te bespreken en zal u begeleiden in het hele proces. Als u toch iets wilt aanpassen, kunt u dit gemakkelijk aangeven bij dezelfde persoon. Daardoor zal deze altijd op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen binnen uw uitvaart.

Registreren

De Lingese Uitvaartzorg biedt mensen de mogelijkheid om zich in te schrijven in het Uitvaartregister. Dit kost éénmalig € 50,-. Kinderen t/m 18 jaar worden kosteloos ingeschreven. Als de uitvaart door ons wordt verzorgd worden de inschrijfkosten in mindering gebracht. Ook wordt een bedrag van € 200 in mindering gebracht

Uw registratie geeft helderheid over uw persoonlijke uitvaart in de toekomst.

Neemt u hiervoor vooral contact op!

Contact

Heeft u onze hulp nodig bij het plannen van uw uitvaart? Of wilt u meer horen over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op! Dit kan via het contactformulier onderaan deze pagina. Wij zijn ook te bereiken via de telefoon of mail op de contactgegevens die ook onderaan deze pagina te vinden zijn. Het contactformulier en onze contactgegevens zijn ook terug te vinden via onze contactpagina.