Sleutelkastje bij voordeur voor collega-ondernemers

Ons uitvaartcentrum stelt haar deuren graag open voor collega-ondernemers om gebruik te maken van een opbaring, afscheidsdienst of de familiekamer/24-uurs kamer. Om dit efficiënter te maken, gebruiken we sinds kort een sleutelkastje wat hangt bij de voordeur van het uitvaartcentrum. Hierdoor wordt het voor onze collega’s eenvoudiger om ’s nachts of in het weekend een overledene in ons uitvaartcentrum op te baren en hoeft er niet altijd iemand van onze onderneming aanwezig te zijn. Ons werk gaat immers 24/7 door en zo kunnen we elkaar, na overleg met de dienstdoende uitvaartverzorg(st)er, helpen op elk gewenst tijdstip.

Vragen over de gang van zaken in ons uitvaartcentrum? Neem gerust contact met ons op en we denken mee in de mogelijkheden. Via telefonisch/mail contact is ook de code te verkrijgen van het sleutelkastje.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!

Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Kennismakingsgesprek formulier

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.