Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Ons eigen verzorgteam
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Over ons

Bij de Lingese Uitvaartzorg zijn onze uitvaartverzorgsters Peter Winkel & Angelle van Hemert uw vaste aanspreekpunt. Lingese Uitvaartverzorging is al heel lang een vertrouwde naam in de regio. Onze goede naam danken we natuurlijk in eerste instantie aan het samenvoegen van Uitvaartverzorging De laatste Eer en Riepma Slotboom Uitvaartverzorging. Zij zijn betrokken bij de nabestaanden, zowel in emotioneel als organisatorisch opzicht. Gastvrouwen, verzorgers, chauffeurs, dragers en uitvaartleiders spelen daarin als hecht team een belangrijke rol.

Het Uitvaartcentrum

Het uitvaartcentrum aan de Groen van Prinstererstraat te Geldermalsen is er helemaal op ingericht om nabestaanden de gelegenheid te geven in alle rust afscheid te nemen. Niet alleen tijdens een condoleancebezoek, maar ook in de dagen voorafgaand aan de uitvaart.

Onze Aula

De huiselijk ingerichte aula is uitermate geschikt om een uitvaartdienst te houden. Het komt steeds vaker voor dat mensen ervoor kiezen om de uitvaartplechtigheid in de aula van het uitvaartcentrum te laten plaatsvinden, in plaats van op de begraafplaats of in het crematorium. De aula van het uitvaartcentrum wordt tevens gebruikt om de familie te condoleren en met elkaar iets te drinken en/of te eten. Op dit gebied is tegenwoordig bijna alles mogelijk: zowel patisserie, broodjes en warme hapjes als een eenvoudige of uitgebreide high-tea. In een gesprek bepalen wij uw wensen om deze vervolgens zo goed mogelijk te vervullen. Als u vragen hebt of als u simpelweg een indruk van het uitvaartcentrum wilt krijgen, mag u natuurlijk altijd bij ons binnenlopen.

Uiteraard beschikt De Lingese Uitvaartzorg over alle benodigdheden om ook een opbaring thuis te verzorgen. We wijzen u er echter op dat het in sommige gevallen vanwege de Coronatijd beter is de verzorging en opbaring in het uitvaartcentrum te laten plaatsvinden.

Wij hechten veel waarde aan uw beoordeling

Nadat wij een uitvaart hebben uitgevoerd sturen wij na ongeveer 14 dagen een Klanten Tevredenheidsformulier. Hierin vragen wij u op eenvoudige wijze kenbaar te maken op onderdelen van de uitvaart hoe u onze dienstverlening heeft ervaren. Wij vragen u vriendelijk dit formulier te retourneren aan ons hoofdkantoor in een daarvoor bestemde en gefrankeerde antwoordenveloppe. De eindbeoordeling vragen wij u te doen middels een cijfer.

Indien uw waardering kenbaar is gemaakt d.m.v. een beoordeling van het cijfer waarbij 0 = slecht en 10 = zeer goed, zouden wij deze graag willen plaatsen als een recensie op onze website. Wij vermelden naast het aantal sterren (staat voor het cijfer) alleen uw initialen en woonplaats.

Als waardering voor de door u genomen moeite en ons toestaat uw waardering te plaatsen zoals hierboven vermeld, maken wij als dank € 10,- over aan het goede doel CliniClowns.

 

Mogelijkheden
.