Mogen we ons aan je voorstellen?

Maak kennis met het team van Lingese Uitvaartzorg. We werken samen met Curam Uitvaartsupport.

Peter Winkel

Peter Winkel

Mijn naam is Peter Winkel. Sinds 2002 ben ik werkzaam als uitvaartverzorger bij verschillende vestigingen van onze organisatie. De meeste ervaring in al die jaren, heb ik opgedaan bij het regelen en uitvoeren van uitvaarten in onze vestigingen in ‘De Lingestreek’ die loopt van Doornenburg tot Gorinchem. Ik merk wel eens aan mensen dat ze mijn werkzaamheden heel speciaal vinden en ze zelf niet weten of ze dit ook zouden kunnen. Mijn visie is, als je sociaal bent ingesteld en niet verlegen om met mensen om te gaan, je veel voor hen kan betekenen. Het verlies van een dierbare kan ik niet terugdraaien. Dat komt zoals het is, maar ik kan wel een paar dagen heel erg mijn best doen samen met u om zo vorm te geven aan een onvergetelijk afscheid. Ik zal er graag voor u zijn.

Angelle van Hemert

Angelle van Hemert

Mijn naam is Angelle van Hemert. Ik ben sinds anderhalf jaar werkzaam in de uitvaartbranche. Na 12 jaar als Activities Manager op de grootste cruiseschepen ter wereld gewerkt te hebben, was het tijd voor vaste grond onder de voeten.

Ondanks dat de uitvaartbranche iets heel anders is, zijn er verrassend veel raakvlakken in de vaardigheden die nodig zijn. Ik ben in een warm team terecht gekomen waar ik van alle collega’s op hun eigen manier iets kan leren en waar ik erg geniet van de werksfeer.

In 2022 ben ik begonnen bij De Groot Uitvaartzorg in Gorinchem, wat ook onderdeel is van Funus uitvaartzorg, en waar we als 1 team mee samenwerken. Sinds 2023 mag ik de vestiging van Uitvaartzorg Bommelerwaard leiden en ben ik ook verantwoordelijk voor de Lingese Uitvaartzorg.

Ik denk graag mee om ervoor te zorgen dat uw dierbare een uitvaart krijgen die bij ze past en op zijn eigen manier uniek is, zodat er met een fijn gevoel terug gedacht kan worden aan het afscheid. Ik ben heel erg blij dat ik hier ben gaan werken en hoop nog veel mensen te mogen helpen in mijn toekomst.

Leon Luhrman

Leon Luhrman

Mijn naam is Leon Luhrman en ik ben sinds 2001 werkzaam voor Lingese Uitvaartzorg.

Bij leven is ieder mens uniek. Ik vind daarom dat iedereen na zijn of haar overlijden op een eigen wijze centraal moet staan. Ieder mens verdient een uniek afscheid, of dat nu eenvoudig is of een uitvaart met veel persoonlijke woorden, bloemen en muziek.

In al die jaren heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van nabestaanden. Belangrijk hierin is om aan te voelen hoe de nabestaanden afscheid willen nemen van hun dierbare en hen van goede adviezen te mogen voorzien. Mijn empathisch vermogen speelt hierbij een grote rol.

Ik wil graag samen met u meedenken over het laatste afscheid van uw dierbare.

Marjan Honkoop.png

Marjan Honkoop

Mijn naam is Marjan Honkoop. Ik ben sinds 2015 in dienst bij Uitvaartzorg De Groot en werk ook indien nodig in onze andere vestigingen in Zaltbommel en Geldermalsen.

Mijn drijfveer om dit werk te doen is dat ik het belangrijk vind dat mensen, die een naaste verliezen, zich in de tijd die volgt kunnen richten op het afscheid nemen van hun dierbare en dat zij alles wat geregeld moet worden aan mij kunnen overlaten. Samen kunnen wij dan werken aan een mooie en respectvolle uitvaart waarbij de wens van hun dierbare en die van hen op een zo uniek mogelijke manier wordt vormgegeven.

Het mooie van een uitvaart nu is dat vrijwel alles kan. Van een ijskar bij de begraafplaats tot livemuziek bij de afscheidsbijeenkomst of heel klein met een thermoskan koffie, op een bankje bij het graf, na de begrafenis.

Bij Lingese Uitvaartzorg werk ik samen met een team. Iedereen heeft zijn specialiteiten om u met raad en daad terzijde te staan zodat u de uitvaart op uw eigen manier vorm kunt geven. Als u het wilt denk ik met u mee en adviseer ik u daarbij.

Hiernaast ben ik ook stervensbegeleider en rouwcoach. Hierdoor is het mogelijk om zowel voor het overlijden als na het afscheid begeleiding te kunnen bieden. Dit kan echt van meerwaarde zijn voor de naasten.

Petra van Wijngaarden

Petra van Wijngaarden

Mijn naam is Petra van Wijngaarden. Ik ben sinds 2016 werkzaam bij Funus Uitvaartzorg. Ik ben begonnen als overledene-verzorgster, assistente tijdens uitvaarten en chauffeuse van de statie-auto. In 2019 heb ik de mogelijkheid gekregen om als uitvaartverzorgster door te groeien. Het blijft steeds weer bijzonder om op zo’n kwetsbaar moment, vlak na het overlijden van een geliefde, bij een familie te mogen komen en in alle rust de uitvaart te bespreken. Vaak levert dit toch wel heel persoonlijke gesprekken op, met soms een lach en vaak een traan.

Het is mooi om tijdens deze gesprekken vorm te geven aan een uitvaart en deze te mogen uitvoeren aan de hand van de wensen van de overledene zelf en zijn of haar nabestaanden.

In deze momenten wil ik u graag helpen en terzijde staan in alles wat geregeld moet worden, zodat u na de uitvaart terug kunt kijken op een uitvaart die naar alle wensen is uitgevoerd.

 

Onze binnendienst

Thea Verhoef Lingese

Thea Verhoef

Ik ben Thea Verhoef en ik ben sinds 2000 werkzaam voor Lingese Uitvaartzorg.

Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt.

Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg.

Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen met betrekking tot de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken.

Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Ons verzorgingsteam

Ons verzorgingsteam
Dankwoorden en reviews
Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Ons Team
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

 

Mijn naam is Leon Luhrman en ik ben sinds 2001 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij leven is ieder mens uniek, ik vind daarom dat iedereen na zijn of haar overlijden op een eigen wijze centraal moet staan. Ieder mens verdiend een uniek afscheid, of dat nu eenvoudig is of een uitvaart met veel persoonlijke woorden, bloemen en muziek. In al die jaren heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van nabestaanden. Belangrijk hierin is om de nabestaanden aan te voelen hoe zij afscheid willen nemen van hun dierbare en hen van goede adviezen te mogen voorzien. Mijn empathisch vermogen speelt hierbij een grote rol. Ik wil graag samen met u meedenken over het laatste afscheid van uw dierbare.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

 

Mijn naam is Marjan Honkoop. Ik ben sinds 2015 in dienst bij Uitvaartzorg De Groot en werk ook indien nodig in onze andere vestigingen in Zaltbommel en Geldermalsen. Mijn drijfveer om dit werk te doen is dat ik het belangrijk vind dat mensen, die een naaste verliezen, zich in de tijd die volgt kunnen richten op het afscheid nemen van hun dierbare en dat zij alles wat geregeld moet worden aan mij kunnen overlaten. Samen kunnen wij dan werken aan een mooie en respectvolle uitvaart waarbij de wens van hun dierbare en die van hen op een zo uniek mogelijke manier wordt vormgegeven. Het mooie van een uitvaart nu is dat vrijwel alles kan, van een ijskar bij de begraafplaats tot livemuziek bij de afscheidsbijeenkomst of heel klein met een thermoskan koffie, op een bankje bij het graf, na de begrafenis. Bij Uitvaartzorg De Groot werk ik samen met een team, met ieder zijn eigen specialiteiten, om u met raad en daad terzijde te staan zodat u de uitvaart, op uw eigen manier, vorm kunt geven en als u dat wilt denk ik met u mee en adviseer ik u daarbij.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Mijn naam is Petra van Wijngaarden. Ik ben sinds 2016 werkzaam bij Funus Uitvaartzorg. Begonnen als overledene-verzorgster, assistente tijdens uitvaarten en chauffeuse van de statie-auto. In 2019 heb ik de mogelijkheid gekregen om als uitvaartverzorgster door te groeien. Het blijft steeds weer bijzonder om op zo’n kwetsbaar moment, vlak na het overlijden van een geliefde, bij een familie te mogen komen en in alle rust de uitvaart te bespreken. Vaak toch wel heel persoonlijke gesprekken, met soms een lach en vaak een traan. Het is mooi om tijdens deze gesprekken vorm te geven aan een uitvaart en deze te mogen uitvoeren aan de hand van de wensen van de overledene zelf en zijn of haar nabestaanden. In deze momenten wil ik u graag helpen en terzijde staan in alles wat geregeld moet worden, zodat u na de uitvaart terug kunt kijken op een uitvaart die naar alle wensen is uitgevoerd.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Kennismakingsgesprek formulier

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.