Begrafenissen in Geldermalsen en omstreken

Bij Lingese Uitvaartzorg kunt u terecht voor een mooi en persoonlijk afscheid. Wij verzorgen dit graag in ons eigen uitvaartcentrum of een andere locatie die u wenst.

Begrafenis

Ook hoe een begrafenis wordt vorm gegeven hangt af van de persoonlijke wensen van de overledene of nabestaanden. Lingese Uitvaartzorg helpt u graag bij het verzorgen van een passende uitvaart, ongeacht waar. Voor het afscheid kunt u elke locatie kiezen die u wenst. Zo is het ook mogelijk om het afscheid van uw dierbare in ons uitvaartcentrum te verzorgen. 

Tegenwoordig zijn er voor het begraven verschillende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een algemene begraafplaats of een natuurbegraafplaats. Onze uitvaartverzorgers zijn bekend met verschillende geschikte locaties in de omgeving van Geldermalsen. De grafrechten voor een graf verschillen per gemeente en is mede afhankelijk van de looptijd, een enkel- of meervoudig graf en de onderhoudskosten. 

Daarbovenop komen nog de kosten van een grafmonument. Het is van tevoren dus goed te bekijken wat de uiteindelijke kosten voor een begrafenis zullen zijn. Hierin kunnen wij u met een op maat advies van dienst zijn.

begrafenis-in-Lingese

Voorbeeldlocaties voor een begrafenis

De haarhof

Oude Alg. Begraafplaats

R.K. Begraafplaats

Woudrinchem

Begraven-in-de-natuur-en-Lindese

Natuur begraven

De laatste jaren zijn er in Nederland steeds meer Natuurbegraafplaatsen gekomen, met name in de hoger gelegen (drogere) gebieden. Kenmerkend voor deze begrafenis mogelijkheid is dat het in de meeste gevallen gaat om een afgekocht grafrecht van 100 jaar of langer. Er wordt begraven in de natuur waardoor er geen onderhoudskosten. Dit houdt echter ook in dat er geen grafmonument wordt toegestaan.

De prijzen voor natuur begraven liggen doorgaans hoger dan op een gemeentelijke begraafplaats. Echter, als je de looptijd en het onderhoud in beschouwing neemt is dat feitelijk niet zo! 

Voorbeeldlocaties voor een natuur begrafenis

Huis ter Heide

Maashorst (Schaijk)

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Begrafenis
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Kennismakingsgesprek formulier

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.