Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

 Wij scoren een 9.2 op basis van 37 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
 • Persoonlijk & Betrokken
 • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
 • Ons eigen verzorgteam
 • Meer dan 25 jaar ervaring

Contact

U kunt ons 24/7 bereiken voor het melden van een overlijden. Wilt u meer informatie over het organiseren van uw uitvaart of heeft u vragen over onze diensten? Neemt u dan gerust tijdens kantooruren contact met ons op, wij zijn dagelijks bereikbaar.

Komt u liever langs op ons kantoor of wilt u de mogelijkheden in ons uitvaartcentrum zelf eens bekijken? Wij heten u hartelijk welkom.

Contactgegevens

 •  Groen van Prinstererstraat 1, Geldermalsen
 •  Telefoon: 0345 57 33 94
 •  Email: [email protected]
 •  KVK: 75406659
 • Volg ons ook op sociale media

  Ik zou het liefste Danny Vera willen horen bij mijn uitvaart. Dit is echt een van mijn favoriete artiesten. Ik zou graag willen afsluiten met ‘Door de wind’ van Miss Montreal. Welke muziek zou jij willen horen op jouw uitvaart? Deze en al jouw andere wensen vastleggen. Dit kan in het laatstewensenboekje: https://lingeseuitvaartzorg.nl/laatste-wensen/ #lingeseuitvaartzorg #uitvaartorganisatie #uitvaartverzorging #uitvaart #afscheidnemen #laatstewensen #nabestaanden #uitvaartmuziek #laatstewensenboekje

  26-01-2023

  Al zijn hele leven lang had hij gezeild. Hij was het liefst de hele dag rond en op het water. Toen hij overleed wilden we het afscheid ook zoveel mogelijk bij het water houden. Uiteindelijk zijn we na de uitvaart met alle familie en vrienden wezen eten bij zijn favoriete restaurant, aan het water. Bij Lingese Uitvaartzorg maken we de uitvaarten persoonlijk. Mogen wij je helpen? #lingeseuitvaartzorg #uitvaartorganisatie #uitvaartverzorging #uitvaart #afscheidnemen #laatstewensen #nabestaanden #persoonlijkeuitvaart

  19-01-2023

  In ons uitvaartcentrum is er alles aan gedaan om nabestaanden een plek te geven om vredig afscheid te nemen van de overledene. Zo is er een aula waar u een uitvaartdienst kunt organiseren, in plaats van bijvoorbeeld een uitvaartdienst bij het crematorium zelf. Ook beschikken wij over een 24-uurskamer voor de opbaring van de overledene. Tevens zijn de faciliteiten aanwezig om na de plechtigheid of tijdens een condoleance te voorzien van een hapje en/of drankje (geregeld door onze eigen catering). Wilt u een indruk van het uitvaartcentrum krijgen of heeft u vragen over onze voorzieningen? U bent altijd van harte welkom om langs te komen of contact met ons op te nemen!

  24-11-2022

  Een overlijden is onvermijdelijk en eenmalig. Het afscheid van uw dierbare is een emotionele en moeilijke periode. Veel zaken komen er in deze tijd op u af, juist als uw hoofd er eigenlijk niet naar staat. Hoe mooi is het dat wij als medewerkers van Lingese Uitvaartzorg u op dit moment kunnen bijstaan in raad en daad. Graag zijn wij u van dienst en helpen wij u met onze expertise om de uitvaart op een gepaste en waardige wijze te laten plaatsvinden.

  10-11-2022