Crematies in Geldermalsen en omstreken

Bij Lingese Uitvaartzorg verzorgen wij een mooi afscheid voor een crematie volledig naar uw wensen

Crematie met Lingese Uitvaartzorg

Hoe een crematie eruit ziet, hangt volledig af van de persoonlijke wensen van de overledene of de nabestaanden. De plechtigheid voorafgaand aan de crematie kan op elke gewenste locatie plaatsvinden. Vaak wordt er gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte van het crematorium. In de omgeving van Geldermalsen zijn verschillende crematoria waar u samen met onze uitvaartverzorgers de uitvaart kunt verzorgen. Neem hiervoor een kijkje bij de uitvaartlocaties. Er zijn ook mogelijkheden voor een intiemer afscheid, waarbij de overledene alleen of met uitsluitend naaste familie naar het crematorium gebracht wordt. Dit noemen wij een stille crematie.

Bij Lingese Uitvaartzorg verzorgen wij graag een persoonlijk afscheid voor een crematie. Dit begint vaak met het bespreken van de wensen en behoeften van de overledene en de nabestaanden. Er wordt gekeken naar de persoonlijkheid, interesses, hobby’s en andere belangrijke aspecten in het leven van de overledene. Deze zaken kunnen op verschillende manieren verwerkt worden in de uitvaart. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een bijzondere locatie en een speciale invulling van de uitvaart met muziek, foto’s en sprekers.

kaarsen
Stille crematie

Stille crematie

Bij een stille crematie kiest u zelf een passende locatie voor het afscheid. Alleen de crematie zelf vindt dan plaats in een crematorium. Onze uitvaartverzorgers zijn bekend met veel geschikte locaties in de omgeving van Geldermalsen. Het voordeel van een stille crematie is dat u de mogelijkheid heeft om te kiezen voor een locatie met emotionele waarde of waar u een fijn gevoel bij heeft. Denk aan een mooie plek in de natuur, een overdekte locatie of misschien wel in uw eigen achtertuin. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van ons eigen uitvaartcentrum. Daarnaast is het goed om te weten dat u geen rekening hoeft te houden met de planning van het crematorium en dat u mogelijk kosten bespaart.

Voorbeeldlocaties voor een crematie

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Crematie
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Kennismakingsgesprek formulier

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.