Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

 Wij scoren een 9.2 op basis van 36 recensies
uitvaart locatie

Mogelijkheden

Bij het regelen van uw uitvaart kunnen wij u meerdere mogelijkheden aanbieden. Uitvaartmogelijkheden waar u misschien zelf niet aan had gedacht in eerste instantie. Op deze pagina geven wij een aantal voorbeelden.

MogelijkhedenUw eigen uitvaart

Wellicht heeft u er zelf al een voorstelling bij hoe u uw uitvaart zou willen vormgeven. Wij adviseren u om dit ons kenbaar te maken om te zien of uw ideeën kunnen worden verwezenlijkt of wellicht  nog wat moeten worden bijgesteld. Door onze brede ervaring helpen wij u hierbij van harte. Uw uitvaartwensen kunt u vastleggen middels deze link.

De stille crematie

Bij een stille crematie wordt het crematorium alleen gebruikt voor de crematie uw dierbare. Het afscheid vindt plaats op een externe locatie elders, een locatie gekozen door u zelf. Na de bijeenkomst wordt uw dierbare al dan niet door u begeleidt, naar het crematorium vervoerd. U kunt hierbij nog aangeven of u aanwezig wilt zijn bij de kistinvoer in de oven, dit moet vooraf wel worden vastgelegd met het crematorium. Er zitten verschillende voordelen aan een stille crematie over een ‘normale crematie’. Voor meer informatie kunt u terecht op onze pagina over de stille crematie via deze link.

Uitvaartlocatie mogelijkheden

In de omgeving zijn er meerdere bijzondere locaties te vinden voor uw uitvaart. U kunt uw uitvaart uiteraard ook organiseren in ons eigen uitvaartcentrum. Alles over het kiezen van een locatie die bij u past is te vinden op onze pagina ‘Uitvaart locatie’. Deze kunt u vinden via het menu onder ‘Mogelijkheden’, of via deze link.

Het live streamen van uw uitvaart

Als nabestaanden om verschillende redenen niet fysiek bij de uitvaart aanwezig kunnen zijn, biedt een live stream de mogelijkheid om toch samen op een waardige wijze afscheid te nemen. Deze mogelijkheid biedt ook de optie tot het maken van een video-opname van de plechtigheid, die u later zou kunnen terugkijken. Meer informatie over het live streamen van uw uitvaart is te vinden op deze pagina.

Meer informatie en contact

Voor meer informatie over de genoemde mogelijkheden kunt u terecht op de desbetreffende pagina. U kunt uiteraard ook contact met ons opnemen om alle mogelijkheden samen door te spreken. Ons contactformulier is te vinden onderaan deze pagina. U kunt ons ook bereiken via onze contactgegevens. Deze zult u vinden op onze contactpagina of onder aan deze pagina.