De mogelijkheden van Lingese Uitvaartzorg

Crematie

Hoe een crematie eruit ziet, hangt volledig af van de persoonlijke wensen van de overledene of de nabestaanden. De plechtigheid voorafgaand aan de crematie kan op elke gewenste locatie plaatsvinden.

Begraven

Hoe de begrafenis eruit komt te zien, hangt af van de persoonlijke wensen van de overledene of nabestaanden. Lingese Uitvaartzorg helpt u graag bij het verzorgen van een passende uitvaart, op welke locatie dan ook.

Overige uitvaart facetten

Hieronder noemen wij een aantal uitvaart facetten die mede een belangrijke rol spelen gedurende de uitvaart.

Om al deze facetten in detail te belichten, zouden we de website onnodig groot maken. De keuzemogelijkheid is op sommige onderdelen enorm. Graag zouden wij dit met u in een persoonlijk gesprek willen bespreken en toelichten.

Heeft u vragen?

Bel ons, we helpen u graag!

bladren
team Lingese

Uitvaartlocaties

Bij Lingese Uitvaartzorg beschikken wij over een ruime aula
voor een mooi afscheid en over een 24-uurs kamer voor
de opbaring van de overledene.

  •  Zowel buiten als binnen
  • De perfecte locatie voor u
Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Mogelijkheden
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

contactformulier uitvaart

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heeft u een vraag of wilt u advies over het regelen van een uitvaart en/of wilt u een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Kennismakingsgesprek formulier

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Uw uitvaartwensen vastleggen geefteen gerust gevoel en houvast voor de nabestaande(n).
Graag helpen we u met het invullen hiervan en beantwoorden wij uw vragen, zodat alles duidelijk is voor nu en in de toekomst.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.