Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

De Laatste Eer Uitvaartverzorging en Riepma Uitvaartverzorging zijn samen gevoegd tot onze nieuwe naam: Lingese Uitvaartzorg!

Ook wij leven met iedereen mee en hopen dat u allen in een goede gezondheid verkeert. Om een verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, volgen wij het RIVM protocol. Uiteraard doen wij er alles aan om de uitvaart van de overledene waardig te laten plaatsvinden.

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.
 Wij scoren een 9.3 op basis van 22 recensies
Terug naar ons blog

Uitvaartcentrum in nieuwe stijl

Gepubliceerd op:

Een nieuwe naam en een nieuw logo? Daar hoort natuurlijk ook een interieur update bij. Ons uitvaartcentrum aan de Groen van Prinstererstraat 1 in Geldermalsen wordt in de komende dagen/weken opgefrist naar de kleuren horend bij onze nieuwe stijl. Dat een andere kleur zo’n verschil kan geven. In de komende tijd volgen meer foto’s om de veranderingen te laten zien. Wordt vervolgd…