Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

De Laatste Eer Uitvaartverzorging en Riepma Uitvaartverzorging zijn samen gevoegd tot onze nieuwe naam: Lingese Uitvaartzorg!

Ook wij leven met iedereen mee en hopen dat u allen in een goede gezondheid verkeert. Om een verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, volgen wij het RIVM protocol. Uiteraard doen wij er alles aan om de uitvaart van de overledene waardig te laten plaatsvinden.

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.
 Wij scoren een 9.3 op basis van 27 recensies

Nabestaanden hulp

De periode die aanbreekt na een uitvaart is de periode van de verwerking. Natuurlijk helpt een goed en mooi afscheid hieraan mee, maar pas als het gewone leven weer zijn gangetje lijkt te gaan komt het gemis. Een periode waaraan door derden nog wel eens aan wordt voorbij gegaan, helaas!

Nazorg

Onze uitvaartleiders van Lingese Uitvaartzorg zijn er ook voor u na de uitvaart. Zo zijn wij er voor de praktische zaken zoals in het laten uitkeren van de uitvaartpolissen, het opzeggen van diverse abonnementen & diensten. Maar we zijn er ook voor een goed gesprek, minstens zo belangrijk vinden wij!

Ook verwijzen wij u gaarne naar het (sub)hoofdstuk “opzeggen van abonnementen & diensten“, als we u hierbij kunnen helpen, neem dan contact met ons op.