Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Ons eigen verzorgteam
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Begraven

Begraven: een waardig afscheid voor uw dierbare

Bij Lingese Uitvaartzorg begrijpen wij dat het verlies van een dierbare een moeilijke en emotionele tijd is. We staan klaar om u te ondersteunen en te begeleiden bij het regelen van een waardig afscheid. Een van de belangrijke keuzes die u moet maken, is de beslissing over de wijze van begraven. Graag informeren we u over de mogelijkheden en het proces rondom begraven.

Verschillende begraafplaatsen en grafsoorten

Lingese Uitvaartzorg werkt samen met diverse begraafplaatsen in de regio, zodat we u kunnen helpen bij het vinden van een geschikte rustplaats voor uw dierbare. Er zijn verschillende soorten graven waaruit u kunt kiezen, zoals een algemeen graf, een particulier graf of een familiegraf. Elk type graf heeft zijn eigen kenmerken en voorwaarden. We adviseren u graag over de mogelijkheden en de bijbehorende kosten, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Het regelen van de begrafenis

Bij Lingese Uitvaartzorg nemen we alle zorgen uit handen en zorgen we voor een zorgvuldige afhandeling van de begrafenis. We bespreken met u de wensen van de overledene en u als nabestaanden. We regelen alle benodigde formaliteiten en zorgen ervoor dat de begrafenis plaatsvindt op de gewenste datum en locatie. Onze ervaren uitvaartverzorgers staan voor u klaar om u te ondersteunen bij elke stap van het proces.

De zorg na het begraven

Na de begrafenis blijven we u ondersteunen met nazorg. We kunnen u helpen bij het regelen van administratieve zaken en bieden een luisterend oor in deze moeilijke periode.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over begraven of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact met ons op. Onze uitvaartverzorgers staan voor u klaar om u te begeleiden en te adviseren, zodat u een afscheid kunt organiseren dat recht doet aan uw dierbare. Lingese Uitvaartzorg staat voor u klaar in deze moeilijke tijd.

.