Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

De Laatste Eer Uitvaartverzorging en Riepma Uitvaartverzorging zijn samen gevoegd tot onze nieuwe naam: Lingese Uitvaartzorg!

Ook wij leven met iedereen mee en hopen dat u allen in een goede gezondheid verkeert. Om een verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, volgen wij het RIVM protocol. Uiteraard doen wij er alles aan om de uitvaart van de overledene waardig te laten plaatsvinden.

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.
 Wij scoren een 9.3 op basis van 22 recensies

Begraven-Cremeren-Uitvaart Geldermalsen

Uitvaart in Geldermalsen door Lingese Uitvaartzorg

Wilt u de uitvaart van u zelf of een dierbare laten plaatsvinden vanuit Geldermalsen? Dan kunnen wij van Lingese Uitvaartzorg dit voor u realiseren. Wij zijn namelijk al meer dan vijfentwintig jaar actief op het gebied van uitvaarten verzorgen tussen Gorinchem en Doornenburg, waar Geldermalsen dus bij hoort. Dit gebied heet ook wel de Lingestreek. Wij gaan samen met onze eigen verzorgingsteam, onze zorgzame uitvaartleiders en onze vele ervaring aan de gang om een prachtige uitvaart voor u te realiseren. Want niets is belangrijker dan een mooi afscheid van uw overleden dierbare, waar u later met een fijn gevoel op terug kunt kijken. Wij zullen u compleet ontzorgen om u de rust te geven die u nodig heeft tijdens een zware, hectische en emotionele periode. Wilt u de uitvaart laten verzorgen door Lingese Uitvaartzorg? U vindt meer informatie over ons op onze website. Ook kunt u hieronder verder lezen voor meer informatie.

Een prachtige begrafenis of crematie vanuit Geldermalsen verzorgd door de uitvaartleiders van Lingese Uitvaartzorg

Zo zullen wij samen met uw persoonlijke wensen en uw eigen budget een prachtige uitvaart realiseren. U kunt ons alles voor u laten regelen, maar ook zelf onderdelen organiseren en verzorgen als u dit wilt. Voor de mogelijkheden die u heeft bij een uitvaart van Lingese Uitvaartzorg kunt u deze website raadplegen. Voor de kosten bij een uitvaart kunt u hier kijken. Wellicht heeft u eerder een verzekering afgesloten die (gedeeltelijk) de kosten van de uitvaart betaald. Hier helpen wij u uiteraard mee verder. Heeft u nog vragen of onduidelijkheden, dan horen wij die graag van u. Wij zijn namelijk altijd bereikbaar. Mail ons of bel ons aan de hand van de gegevens onderaan de website. Ook vindt u al onze gegevens op de contact pagina. Wij helpen u enorm graag verder. Wellicht bent u geïnteresseerd in onze Facebook.