Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

 Wij scoren een 9.2 op basis van 36 recensies

Kosten en Verzekering

Bij een het organiseren van een uitvaart komen uiteraard ook de kosten van een uitvaart kijken. Een uitvaartverzekering kan helpen deze geheel of gedeeltelijk te dekken.

De kosten en het verzekeren van uw uitvaart

kosten en verzekering

Bij Lingese Uitvaartzorg vinden wij het een prioriteit om voor u de uitvaart te verzorgen die u voor ogen heeft. Daarbij is het correct uitvoeren van de de persoonlijke wensen van de overledene, maar ook van de achtergebleven dierbaren erg belangrijk. Maar, wij kunnen ons ook goed voorstellen dat kosten mede een rol kunnen spelen in uw beslissingen.

De kosten van uw uitvaart

Het is voor u belangrijk een inschatting te hebben van de kosten van uw uitvaart. Elke uitvaart is uniek, en de kosten van een uitvaart verschillen daarom enorm. Over het algemeen mag u uitgaan van enkele duizenden euro’s voor het organiseren van een uitvaart, al is dit nogmaals niet altijd het geval. De belangrijkste factoren in het budgetteren van de uitvaartkosten zijn de uitvaartwensen en de plaats van de uitvaart. Zo is een uitvaart in bijvoorbeeld Buren duurder dan een uitvaart in Groningen. Dit heeft allemaal te maken met de verschillen in lokale prijsniveaus. Daarnaast weet u dat begraven duurder is dan cremeren. Wij zullen pas inzicht krijgen in wat uw uitvaart zal gaan kosten wanneer wij uw wensen duidelijk in beeld hebben gebracht. Onze medewerkers zullen u dan helpen om zo veel mogelijk uit uw budget te halen.

Uitvaartverzekering

Een uitvaartverzekering kan u helpen met het dekken van de uitvaartkosten. Daardoor is er mogelijk ook meer te regelen. Onze uitvaartverzorgers kunnen u helpen met het uitzoeken van een uitvaartverzekering. Ook zullen wij u in het geval van het overlijden van een dierbare helpen om uit te zoeken waar deze voor verzekerd was en bij welke maatschappij. Voor meer vragen over het afsluiten van een uitvaartverzekering of mocht u vragen hebben over uw lopende uitvaartverzekering(en) neemt u dan gerust contact met ons op.

Contact

Heeft u vragen over de kosten van een uitvaart of over een uitvaartverzekering? Laat ons u helpen! Onze contactgegevens zijn te vinden onderaan deze pagina of op onze contactpagina. U kunt ons ook bereiken via het contactformulier, die wederom te vinden is onderaan deze pagina of op onze contactpagina.