Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Ons eigen verzorgteam
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Kosten en Verzekering

Bij het organiseren van een uitvaart komen uiteraard ook de kosten van een uitvaart kijken. Een uitvaartverzekering kan helpen deze geheel of gedeeltelijk te dekken.

Mogelijkheden binnen uw budget

Onze deskundige en ervaren uitvaartleiders kunnen u goed adviseren over de uitvaart die u voor ogen heeft, uiteraard e.e.a. binnen uw budget. Doordat onze medewerkers al vele uitvaarten hebben geregeld en begeleid, kunnen we u een goed nauwkeurig beeld geven over eventuele keuzes, al dan niet met compromissen met de daaraan verbonden kosten. Zo bespreken wij de uitvaart die voor u wenselijk is en dan kunt u zien dat er vaak meer mogelijk is dan u wellicht denkt. Laat ons u adviseren en neem gerust contact met ons op.

Uitvaartverzekering

Bij Lingese Uitvaartzorg helpen we u graag kosteloos met het uitzoeken van de verzekering van de overledene. Deze zullen wij stap voor stap doornemen met de mogelijkheden die bij sommige specifieke verzekering(en) horen. Op basis van deze mogelijkheden kunnen we samen verder kijken om de uitvaart zodanig in te vullen dat deze aan uw wensen voldoet en past binnen uw budget. Hierbij staat voor ons voorop het geven van een open en eerlijk advies. Bent u al verzekerd? Laat ons, als u wilt, uw polissen bekijken om zo met u het budget te bepalen van de totale uitvaart. In veruit de meeste gevallen kunt u uw verzekering gebruiken voor onze uitvaartkosten. Alleen bij een DELA en Monuta verzekering moeten wij goed kijken wat er in de polis is afgesproken.

Contact over kosten van een uitvaart, verzekeringen en meer

Wij helpen u graag met het vooraf regelen van uw uitvaart. Dat is een uniek moment voor ieders leven. Een moment wat niet opnieuw gedaan kan worden. Een moment met soms een lach en een traan bij de herinneringen die naar boven komen. Momenten van pijn, maar ook met dankbaarheid. Mogen wij u helpen bij uw afscheid? Neem dan contact op middels het contactformulier of bel ons gewoon op het nummer 0345-573394. De overige contactgegevens zijn te vinden op de contactpagina.

Contact
.