Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Ons eigen verzorgteam
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Ons Team

Lingese Uitvaartzorg werkt samen met Curam Uitvaartsupport. Zo kunnen wij gebruik maken van al hun faciliteiten. Denk hierbij aan de laatste verzorging, het rouwvervoer, de catering, alle opbaarmogelijjkheden en de dragers voor een uitvaart. Curam Uitvaartsupport beschikt over alle voorzieningen en expertise welke men mag verwachten voor de totale verzorging van uw dierbare.

Het verzorgingsteam

De verzorging kan thuis in het bijzijn van de nabestaanden, maar het kan ook in ons uitvaartcentrum plaatsvinden. Wanneer u de laatste verzorging van uw dierbare zelf wilt doen of in samenwerking met de wijkverpleging, kan ons team u hierbij adviseren en assisteren waar nodig. Ons team staat dag en nacht paraat om hun werkzaamheden uit te voeren. U zult ervaren hoe zij met deskundigheid, geduld en zorgzaamheid met uw dierbare omgaan.

 

Het Rouwvervoer

Curam Uitvaartsupport beschikt over twee eigen rouwauto’s in de kleuren zwart en zilvergrijs. Onze uitvaartverzorgers zullen u tijdens het gesprek deze keuze voorleggen in het geval er een rouwauto nodig is op de dag van de uitvaart. Heeft u andere wensen omtrent het rouwvervoer? Dan denken zij met u mee in de verschillende opties die er beschikbaar zijn. Er is meer keuze dan u misschien denkt, zoals diverse merken, modellen en kleuren.

Onze Uitvaartleiders

Bij de Lingese Uitvaartzorg zijn Peter Winkel en Angelle van Hemert uw vaste aanspreekpunt. Met een sterk team van collega’s achter de hand verzorgen zij al jarenlang uitvaarten binnen deze Geldermalsen.

Contact
.