Onze Locatie

Bel ons en we helpen u meteen.

Als Lingese uitvaartzorg zijn wij gelegen in Geldermalsen, aan de Groen van Prinstererstraat 1. Geldermalsen is een dorp dat valt onder de gemeente West Betuwe en is te vinden in het westen van Gelderland. Bij ons op locatie vindt u alle faciliteiten die nodig zijn om uw uitvaart te organiseren.

Ons uitvaartcentrum

In ons uitvaartcentrum is er alles aan gedaan om nabestaanden een plek te geven om vredig afscheid te nemen van de overledene. Zo is er een aula waar u een uitvaartdienst kunt organiseren, in plaats van bijvoorbeeld een uitvaartdienst bij het crematorium zelf. Ook beschikken wij over een 24-uurskamer voor de opbaring van de overledene. Tevens zijn de faciliteiten aanwezig om na de plechtigheid of tijdens een condoleance te voorzien van een hapje en/of drankje (geregeld door onze eigen catering). Wilt u een indruk van het uitvaartcentrum krijgen of heeft u vragen over onze voorzieningen? U bent altijd van harte welkom om langs te komen of contact met ons op te nemen!

Omgeving van onze locatie

Zoals reeds genoemd zijn wij gevestigd in het dorp Geldermalsen. Rondom dit dorp en in zijn omgeving zijn verschillende mooie plaatsen aan te wijzen die deze streek zo bijzonder maken. Zo stroomt rivier de Linge, waar onze bedrijfsnaam naar vernoemd is, langs de noordzijde van Geldermalsen. Langs de kade zijn er verschillende bijzondere locaties te vinden. Ook het stadje Buren is bij de meeste mensen wel bekend. Een stadje met vele Rijksmonumenten en met een rijke historie. Mocht onze omgeving u aanspreken, bieden wij u als Lingese uitvaartzorg ook de optie om op een geschikte locatie in dit mooie werkgebied uw uitvaart te realiseren. Meer informatie over het kiezen van een externe locatie kunt u vinden op onze pagina ‘Uitvaart Locatie’.

Contact

Mocht u vragen hebben over ons uitvaartcentrum, onze faciliteiten of over onze omgeving? U kunt altijd contact met ons opnemen! Dit kan via het contactformulier onder aan deze pagina. U kunt ons ook bereiken via de mail en telefoon.

 

Lingese Аfscheidszaal Onze Locatie Onze Locatie

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Kennismakingsgesprek formulier

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.