Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

Begrafenis Tiel

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Ons eigen verzorgteam
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Onze Locatie

Als Lingese uitvaartzorg zijn wij gelegen in Geldermalsen, aan de Groen van Prinstererstraat 1. Geldermalsen is een dorp dat valt onder de gemeente West Betuwe en is te vinden in het westen van Gelderland. Bij ons op locatie vindt u alle faciliteiten die nodig zijn om uw uitvaart te organiseren.

Ons uitvaartcentrum

In ons uitvaartcentrum is er alles aan gedaan om nabestaanden een plek te geven om vredig afscheid te nemen van de overledene. Zo is er een aula waar u een uitvaartdienst kunt organiseren, in plaats van bijvoorbeeld een uitvaartdienst bij het crematorium zelf. Ook beschikken wij over een 24-uurskamer voor de opbaring van de overledene. Tevens zijn de faciliteiten aanwezig om na de plechtigheid of tijdens een condoleance te voorzien van een hapje en/of drankje (geregeld door onze eigen catering). Wilt u een indruk van het uitvaartcentrum krijgen of heeft u vragen over onze voorzieningen? U bent altijd van harte welkom om langs te komen of contact met ons op te nemen!

Omgeving van onze locatie

Zoals reeds genoemd zijn wij gevestigd in het dorp Geldermalsen. Rondom dit dorp en in zijn omgeving zijn verschillende mooie plaatsen aan te wijzen die deze streek zo bijzonder maken. Zo stroomt rivier de Linge, waar onze bedrijfsnaam naar vernoemd is, langs de noordzijde van Geldermalsen. Langs de kade zijn er verschillende bijzondere locaties te vinden. Ook het stadje Buren is bij de meeste mensen wel bekend. Een stadje met vele Rijksmonumenten en met een rijke historie. Mocht onze omgeving u aanspreken, bieden wij u als Lingese uitvaartzorg ook de optie om op een geschikte locatie in dit mooie werkgebied uw uitvaart te realiseren. Meer informatie over het kiezen van een externe locatie kunt u vinden op onze pagina ‘Uitvaart Locatie’. Deze pagina is te vinden onder ‘Mogelijkheden’ of via deze link. Als u een verdere indruk over het dorp Geldermalsen en omgeving wilt krijgen, verwijzen wij u graag door naar onze sfeerimpressie. Deze is te vinden door te klikken op deze link.

Contact

Mocht u vragen hebben over ons uitvaartcentrum, onze faciliteiten of over onze omgeving? U kunt altijd contact met ons opnemen! Dit kan via het contactformulier onder aan deze pagina. U kunt ons ook bereiken via de mail en telefoon. Onze contactgegevens zijn wederom te vinden onder aan deze pagina of op onze contactpagina.

 

.