Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Ons eigen verzorgteam
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Sfeerimpressie

Ons uitvaartcentrum is gevestigd aan de Groen van Prinstererstraat in Geldermalsen. Op deze pagina willen wij u met het gebruik van wat foto’s en informatie een betere indruk geven van de sfeer in ons uitvaartcentrum en van onze omgeving.

 

 

Ons uitvaartcentrum

Wij hebben ons uitvaartcentrum ingericht met het doel om een vredige omgeving te creëren voor het laatste afscheid van dierbaren. Daarbij hoort bijvoorbeeld een aula, waar een uitvaart plechtigheid georganiseerd kan worden, en een ontvangstkamer. Op deze pagina staan enkele foto’s, maar om deze sfeer te ervaren nodigen wij u van harte uit om zelf langs te komen in ons uitvaartcentrum.

     

Omgeving Geldermalsen

Geldermalsen ligt in de westelijke uithoek van Gelderland en valt onder de gemeente West Betuwe. Het ligt aan de rivier de Linge, waar tevens onze naam van is afgeleid. De rivieroever biedt een mooi contrast met het knusse centrum. Zowel aan deze rivieroever als in dit centrum zijn bijzondere en mooie plekken te vinden.

Sfeerimpressie

Externe uitvaartlocaties

Een paar prachtige locaties in Geldermalsen en omgeving zijn beschikbaar als uitvaartlocatie. Voor meer informatie over de verschillende bijzondere uitvaartlocaties die Geldermalsen te bieden heeft, kunt u contact met ons opnemen! Wij zullen u dan in een gesprek vertellen over de mogelijkheden van de locaties die bij uw persoonlijke wensen aansluiten. U kunt ook een kijkje nemen op onze pagina over uitvaartlocaties, via deze link. Verder kunt u ook terecht op onze pagina over de stille crematie, via deze link.

Sfeerimpressie

Contact

Hopelijk heeft u door deze sfeerimpressie een kleine indruk gekregen van de sfeer in zowel ons uitvaartcentrum als in Geldermalsen en omgeving. Om deze sfeer echt te proeven bent u natuurlijk van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen in ons uitvaartcentrum. Wilt u meer informatie of heeft u vragen over bijvoorbeeld een uitvaart buiten ons uitvaartcentrum? U kunt altijd contact opnemen door ons te bellen op 0345 57 33 94 of door het contactformulier in te vullen. Deze zult u vinden onder aan deze pagina. Ten slot zijn al onze contactgegevens te vinden op onze contactpagina – bereikbaar via deze link – en wederom onder aan deze pagina.

 

.