Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

 Wij scoren een 9.2 op basis van 37 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Ons eigen verzorgteam
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaartlocaties

Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft uitvaartlocaties bij Lingese Uitvaartzorg. Zo kunt u terecht in ons uitvaartcentrum, maar kunt u ook een andere locatie kiezen. Het aantal genodigden is in de coronatijd belangrijk bij de locatiekeuze naast natuurlijk weersinvloeden of andere externe omstandigheden.

Uw uitvaart in het uitvaartcentrum

De uitvaartlocatie waar veel mensen gelijk aan denken is het uitvaartcentrum zelf. Natuurlijk bieden wij deze optie en alle bijbehorende faciliteiten om een mooie en verzorgde uitvaart op onze locatie te organiseren. Zo is er een aula en een rouwkamer (waar de familie zich terug kan trekken en intiem afscheid kan nemen) aanwezig. Er zijn echter wat beperkingen, namelijk het maximum aantal van 30-35 genodigden (afhankelijk van de gezinssamenstelling) in de huidige coronatijd. Normaal gesproken ongeveer 65 mensen.

Buiten het uitvaartcentrum

Er is ook de mogelijkheid om een uitvaart te organiseren op een van de vele andere uitvaartlocaties in de buurt. Deze locatie kan zowel binnen als buiten zijn. Misschien heeft u zelf een idee voor een (persoonlijke) locatie of heeft u een mooi natuurgebied op het oog.  Bij het kiezen van een locatie zijn uw wensen en het aantal genodigden de belangrijkste factoren. Als er wordt gekozen voor een locatie in de buitenlucht is het ook belangrijk rekening te houden met de weersomstandigheden en jaargetijden. Onze ervaren uitvaartbegeleiders kunnen u helpen om een locatie te vinden met de sfeer die u zoekt.

Uitvaartlocatie in de omgeving

Bent u geïnteresseerd in het organiseren van uw uitvaart buiten de deuren van het uitvaartcentrum, maar weet u nog niet waar? In de omgeving zijn er verschillende mooie en bijzondere uitvaartlocaties te vinden. Zo verzorgen wij naast een uitvaart in Geldermalsen ook uitvaarten in Asperen, Beesd, Beusichem, Buren, Buurmalsen, Culemborg, Haaften, ’s Hertogenbosch, Leerdam, Meteren, Passewaaij, TielTricht, Waardenburg, West Betuwe, de Vijfheerenlanden, Zaltbommel en omgeving. Wij zijn bekend met deze locaties, de bijbehorende tarieven en hebben ervaring met het organiseren van uitvaarten op deze specifieke locaties. Graag informeren en adviseren wij u over deze bijzondere plaatsen. Neemt u hiervoor gerust contact met ons op!

Contact

Heeft u vragen over een van de genoemde uitvaartlocaties? Of wilt u meer informatie over uitvaartlocaties buiten de deuren van ons uitvaartcentrum? U kunt altijd contact met ons opnemen! Dit kan via het contactformulier, die te vinden is onder deze pagina en op onze contactpagina. Belt of mailt u liever? Onze contactgegevens zijn wederom te vinden onder deze pagina en op de contactpagina.