Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

 Wij scoren een 9.1 op basis van 47 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Ons eigen verzorgteam
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaartcentrum Beesd

Uitvaartcentrum Beesd

Uitvaartcentrum BeesdHet uitvaartcentrum in Beesd is een prachtige plek om afscheid te nemen van een dierbare. Het uitvaartcentrum ligt in het rustige dorp Beesd, op steenworp afstand van Geldermalsen. Het gebouw zelf is modern en sfeervol, met een grote ruimte waar familie en vrienden kunnen samenkomen om afscheid te nemen.

Binnen heeft het centrum verschillende ruimtes, waaronder een grote aula waar de ceremonie kan worden gehouden. Er is ook een kleinere kamer beschikbaar voor een intieme ceremonie.

Het uitvaartcentrum biedt ook een uitgebreid scala aan diensten aan, waaronder het helpen bij het regelen van een begrafenis of crematie, het verzorgen van de bloemen en de muziek, het organiseren van catering en het begeleiden van de familie tijdens het afscheid. Het centrum biedt ook verschillende mogelijkheden voor het verzorgen van een gedenkdienst.

Het uitvaartcentrum in Beesd biedt de perfecte plek om afscheid te nemen. De prachtige aula en de sfeervolle ruimtes maken het mogelijk om de ceremonie op een waardig en rustgevend manier te houden. Met een uitgebreid aanbod aan diensten en een warme en persoonlijke aanpak, is het uitvaartcentrum in Beesd een waardig en waardevol afscheid.