Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

 Wij scoren een 9.2 op basis van 37 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Ons eigen verzorgteam
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaartcentrum Beesd

Uitvaartcentrum Beesd is Lingese Uitvaartzorg 

Uitvaartcentrum BeesdLingese Uitvaartzorg is een kleinschalige onderneming in het dorp Geldermalsen. Onze uitvaartworgers staan voor u klaar en willen u volledig ontzorgen. Met meer dan 25 jaar ervaring als uitvaartonderneming weten wij hoe wij u het beste bij kunnen staan. Het overlijden van een dierbare is moeilijk en emotioneel. Met alles wat er daarna op afkomt kunnen wij  u helpen. Wij denken samen na over de uitvaart en bespreken uw wensen. 

Bij het organiseren van een uitvaart heeft u de keuze uit vele mogelijkheden. Zo kunt u bij Lingese Uitvaartzorg er nu ook voor kiezen om de uitvaart live te streamen. Dit betekent dat iedereen die niet fysiek aanwezig kan zijn bij de uitvaart, toch de uitvaart kan volgen vanuit huis. De livestream kan ook opgeslagen worden op video, zo kan het later ook teruggekeken worden. Lingese Uitvaartzorg beschikt over haar eigen verzorgteam. Ons team beschikt over alle voorzieningen en expertise. 

Ons uitvaartcentrum 

Lingese Uitvaartzorg is in bezit van een eigen uitvaartcentrum. In ons uitvaartcentrum bevindt zich een aula, rouwkamer en 24-uurs kamers. De aula is geschikt voor het organiseren van het afscheid, hier kunt u de uitvaartdienst organiseren. In de rouwkamer kunt u zich even terugtrekken met uw familie en vrienden. Daarnaast hebben wij een 24-uurs kamer tot onze beschikking. U kunt ervoor kiezen om uw dierbare in deze kamer te laten opbaren. De kamer is 24/7 beschikbaar, dus u kunt uw dierbare bezoeken wanneer u wilt. 

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om het afscheid op een andere locatie te organiseren. Denk aan een mooie locatie in de natuur, bij u thuis, ergens binnen in de regio of misschien een locatie die betekenis had voor uw geliefde. Hierin zijn veel mogelijkheden, onze uitvaartverzorgers kunnen u hierbij helpen. Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op.