Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Ons eigen verzorgteam
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Crematie regelen Buren

Crematie regelen Buren laat u doen door Lingese Uitvaartzorg

Crematie regelen BurenIs uw dierbare recentelijk overleden, en zoekt u naar een ervaren uitvaartonderneming die de crematie van uw dierbare kan regelen in de gemeente Buren of omgeving? Dan helpen wij van Lingese Uitvaartzorg u enorm graag verder. Lingese Uitvaartzorg is al jarenlang een bekend adres voor het laten verzorgen van een uitvaart in de regio van Buren. Wij zijn een kleinschalige uitvaartonderneming, met veel ervaring. Daarom kunnen wij u altijd voorzien van deskundig advies bij de uitvaart, en kunnen wij u vele mogelijkheden voorleggen om de uitvaart nóg mooier te maken. Vanaf het eerste contact moment zult u een vaste aanspreekpunt toegewezen krijgen. Uw vaste uitvaartleider staat dag en nacht voor u klaar. U zult begeleidt worden door deze zware en emotionele periode. Samen met u zorgen we voor een waardig afscheid van uw geliefde. Meer over Lingese Uitvaartzorg leest u op onze website.

Laat een prachtige crematie regelen in de gemeente Buren door Lingese Uitvaartzorg

U heeft vele mogelijkheden wanneer u een uitvaart laat verzorgen door Lingese Uitvaartzorg. Door onze brede ervaring hebben wij veel kennis over de mogelijkheden die in de regio aanwezig zijn. U kunt de crematie van uw dierbare uiteraard laten plaatsvinden in onze uitvaartcentrum in Geldermalsen. Dit is een uitermate geschikte locatie om in rust een afscheid te nemen van uw dierbare. Wij hebben een aula waar de uitvaartplechtigheid in gehouden kan worden. Ook kan de aula gebruikt worden om de familie te condoleren en samen iets te eten en te drinken. Zo kunt u in saamhorigheid mooie herinnering delen van de overleden geliefde. Bij Lingese Uitvaartzorg is een stille crematie ook een unieke mogelijkheid voor een mooi afscheid. Dan laat u het afscheid zelf verzorgen op een door u gekozen locatie. Wij zullen na gaan in hoeverre dit mogelijk is.

Voor al uw vragen en wensen kunt u ons contacteren via de contact of Facebook pagina.

Wilsbeschikking

Het is niet zo vanzelfsprekend om over uw eigen uitvaart na te denken. Toch kan het geruststellend zijn om een en ander te bespreken en eventueel vast te leggen. Ook voor hen die achterblijven is het fijn om te weten wat de wensen van de overledene zijn. U kunt vrijblijvend een wilsbeschikking downloaden, lees meer.

.