Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Ons eigen verzorgteam
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Cremeren Buren

Cremeren Buren geregeld door Lingese Uitvaartzorg

Cremeren BurenBent u op zoek naar een ervaren uitvaartonderneming die de faciliteiten heeft om het cremeren in de omgeving van Buren te laten plaatsvinden? Dan helpen wij van Lingese Uitvaartzorg u enorm graag verder. Wij zijn een ervaren uitvaartonderneming in onze regio, en wij beschikken over onze eigen uitvaartcentrum. In onze uitvaartcentrum vindt u een aula waar het afscheid genomen kan worden, en een 24-uurs kamer voor de opbaring van uw overleden dierbare. Omdat wij weten hoe moeilijk de periode van het overlijden van uw dierbare is, gaan wij onze uiterste best doen om u te begeleiden. Wij gaan alles voor u regelen wat er te regelen valt. Dit betreft alles van de uitvaart zelf als om de uitvaart heen. Denkt u hierbij aan het overlijden melden bij de gemeente en de verzekeringen. Zo krijgt u de tijd en ruimte die u nu hard nodig heeft.

Laat het cremeren in Buren plaatsvinden in de uitvaartcentrum van Lingese Uitvaartzorg

Onze uitvaartcentrum bevindt zich immers over alle faciliteiten die u maar nodig heeft. Wij willen altijd een uitvaart verzorgen aan de hand van de wensen van de dierbare en de nabestaanden. Daarom gaan wij met u in een uitgebreid gesprek waarin alle wensen besproken worden. Wij geven u verschillende mogelijkheden aan waaruit u zelf kunt kiezen voor bij de uitvaart. Denkt u hierbij aan de decoratie, het rouwvervoer, de grafkist en nog veel meer wat u allemaal zelf kunt kiezen. Bovendien is het ook mogelijk om een stille crematie te laten verzorgen. Dit houdt in dat uw dierbare alleen gecremeerd wordt op onze locatie. De afscheid zelf wordt op een door u gekozen locatie verzorgd. Door dit op een locatie met fijne herinneringen te laten verzorgen, maakt u de uitvaart erg persoonlijk. En niets is mooier dan een persoonlijke uitvaart.

Wilsbeschikking

Het is niet zo vanzelfsprekend om over uw eigen uitvaart na te denken. Toch kan het geruststellend zijn om een en ander te bespreken en eventueel vast te leggen. Ook voor hen die achterblijven is het fijn om te weten wat de wensen van de overledene zijn. U kunt vrijblijvend een wilsbeschikking downloaden, lees meer.

Wilt u meer weten over Lingese Uitvaartzorg, kijk dan op onze website of Facebook pagina.

.