Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Ons eigen verzorgteam
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Opbaarlocatie Buren

Opbaarlocatie Buren van Lingese Uitvaartzorg

Opbaarlocatie BurenWilt u een prachtig en waardig afscheid van uw overleden dierbare laten verzorgen in een opbaarlocatie in de gemeente Buren of omgeving? Dan bent u op de website van Lingese Uitvaartzorg op de juiste plek. Lingese Uitvaartzorg is namelijk een ervaren uitvaartonderneming, die beschikt over een eigen uitvaartcentrum aan de Groen van Prinstererstraat in Geldermalsen. Onze uitvaartcentrum is helemaal ingericht op de nabestaanden de mogelijkheid geven van een mooi afscheid van de overleden dierbare. Zo hebben wij beschikking tot een huiselijk ingerichte aula, waar de uitvaartdienst gehouden kan worden. In de aula kan ook de familie gecondoleerd worden, en is er de mogelijkheid voor een hapje en een drankje. Wij hebben een brede aanbod van mogelijkheden hierbij, en het is natuurlijk aan u waar u voor kiest. U bent altijd welkom in onze uitvaartcentrum voor een eerste impressie. Meer over onze opbaarlocatie leest u op onze website.

Laat de uitvaart verzorgen in onze eigen opbaarlocatie in de omgeving van gemeente Buren

U heeft een breed aantal mogelijkheden wanneer u de uitvaart van uw dierbare laat verzorgen door Lingese Uitvaartzorg. Wij geven u namelijk de mogelijkheid om vrijwel alles bij de uitvaart te personaliseren naar uw eigen wensen. Samen met u gaan we in een uitgebreid gesprek, om alle wensen en mogelijkheden voor de uitvaart te bespreken. Zo kunt u onder andere de decoratie, de locatie, het rouwvervoer en nog veel meer zelf uitkiezen. Bij Lingese Uitvaartzorg heeft u bovendien de mogelijkheid om een stille crematie te laten verzorgen. Dit houdt in dat u het afscheid van de uitvaart zelf laat verzorgen op een andere locatie. Dit kan een persoonlijke locatie zijn, waar uw dierbare mooie herinneringen heeft gehad. Dit maakt de uitvaart nóg mooier en nóg persoonlijker.

Voor al uw vragen en laatste wensen kunt u ons contacteren via de contact pagina of Facebook pagina.

Wilsbeschikking voor uw opbaarlocatie Buren

Het is niet zo vanzelfsprekend om over uw eigen uitvaart na te denken. Toch kan het geruststellend zijn om een en ander te bespreken en eventueel vast te leggen. Ook voor hen die achterblijven is het fijn om te weten wat de wensen van de overledene zijn. U kunt vrijblijvend een wilsbeschikking downloaden, lees meer.

.