Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Ons eigen verzorgteam
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaart regelen Buurmalsen

Uitvaart regelen Buurmalsen door Lingese Uitvaartzorg

uitvaart regelen buurmalsen Is uw dierbare recentelijk overleden en bent u op zoek naar een ervaren uitvaartonderneming die de uitvaart van uw dierbare volledig regelt? Dan bent u bij Lingese Uitvaartzorg aan het juiste adres. Lingese Uitvaartzorg is namelijk al heel lang een vertrouwde naam in de regio waarin wij te werk gaan. Onze uitvaartonderneming is altijd betrokken bij de nabestaanden, in zowel een emotioneel als organisatorisch opzicht. Onze gastvrouwen, verzorgers, chauffeurs en de rest van ons hecht team spelen daarin een belangrijk rol. Het is de prioriteit van Lingese Uitvaartzorg dat er een uitvaart wordt verzorgd die de overleden dierbare voor ogen had. Wanneer uw dierbare recentelijk overleden is, en het overlijden nog gemeld moet worden, neemt u zo spoedig mogelijk contact met ons op via de contact pagina. U zult vanaf dit moment een uitvaartleider toegewezen krijgen. Meer over het laten regelen van een uitvaart in Buurmalsen leest u hieronder.

Laat een prachtige uitvaart in Buurmalsen regelen door Lingese Uitvaartzorg

Wij weten als geen ander hoe moeilijk de periode is waarin uw dierbare overlijdt. Daarom gaan wij u bijstaan tijdens deze periode. Wij zullen u begeleiden, en ervoor zorgen dat alles goed verloopt. Ook gaan wij met u en de nabestaanden in gesprek om de wensen voor de uitvaart te bespreken. Aan de hand van uw wensen gaan wij een waardige uitvaart regelen voor uw dierbare. U kunt zelf veel inbreng geven op de uitvaart. Zo zijn onder andere de uitvaart locatie, de decoratie, het rouwvervoer en nog veel meer allemaal naar uw wens in te vullen. Unieke ideeën zijn ook altijd welkom, want niets is mooier dan een persoonlijke uitvaart. Wij gaan graag voor u onderzoeken in hoeverre bepaalde wensen mogelijk zijn. Wilt u meer weten over Lingese Uitvaartzorg, kijk dan eens op onze Facebook pagina.

Wilsbeschikking

Het is niet zo vanzelfsprekend om over uw eigen uitvaart na te denken. Toch kan het geruststellend zijn om een en ander te bespreken en eventueel vast te leggen. Ook voor hen die achterblijven is het fijn om te weten wat de wensen van de overledene zijn. U kunt vrijblijvend een wilsbeschikking downloaden, lees meer.

.