Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Ons eigen verzorgteam
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Overlijden melden Culemborg

Overlijden melden Culemborg bij Lingese Uitvaartzorg

Het is een erg emotionele gebeurtenis wanneer uw dierbare overlijdt. Hierbij is het echter wel van belang dat u een uitvaartzorg contacteert, die het overlijden van uw dierbare officieel maakt en ook voor de verzorging van het lichaam zorgt. Daarom bent u bij Lingese Uitvaartzorg aan het juiste adres. Lingese Uitvaartzorg staat namelijk de hele dag, elke dag in de week klaar voor u met ons eigen verzorgingsteam. Wanneer u ons belt voor het melden van het overlijden van uw dierbare in Culemborg of omgeving, komen wij direct naar u toe. Dan gaat ons team aan de slag met de verzorging van het lichaam. Hierbij kunt u meehelpen, of dit zelf doen met onze assistentie, als u dit wilt. Ook gaat een van onze uitvaartleiders al in het kort met u en de nabestaanden een gesprek aan over uw wensen voor een afscheid.

Het overlijden melden van uw dierbare in Culemborg of omgeving doet u bij Lingese Uitvaartzorg

Wanneer wij het gesprek met u aangaan over de wensen voor de uitvaart, raden wij u het sterk aan om al uw wensen eerst met uw nabije omgeving te bespreken. Als iedereen het met elkaar eens is, dan ontstaat er namelijk rust die hard nodig is tijdens een hectische periode. Wij gaan samen met u uw wensen bespreken, en kijken wat de mogelijkheden zijn aan de hand van uw budget. Er zijn tal van mogelijkheden binnen een uitvaart waaruit u kunt kiezen. Denkt u bijvoorbeeld aan de rouwauto, maar ook de uitvaart locatie. Naast het verzorgen van de uitvaart zullen wij ook alle randzaken die bij het overlijden komen kijken voor u regelen. Zo ontzorgen wij u volledig en hoeft u zich nergens zorgen over te maken, zodat u tijd en ruimte heeft om te rouwen nu dit moet.

Wilsbeschikking

Het is niet zo vanzelfsprekend om over uw eigen uitvaart na te denken. Toch kan het geruststellend zijn om een en ander te bespreken en eventueel vast te leggen. Ook voor hen die achterblijven is het fijn om te weten wat de wensen van de overledene zijn. U kunt vrijblijvend een wilsbeschikking downloaden, lees meer.

Contacteer ons op onze Facebook pagina of via de gegevens op de contact pagina.

.