Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Ons eigen verzorgteam
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaart Leerdam

Uitvaart Leerdam, Lingese Uitvaartzorg helpt u verder

Elk persoon heeft het recht op een waardig en mooi afscheid van zijn of haar leven. Daarom bent u voor het laten verzorgen van een uitvaart in Leerdam bij Lingese Uitvaartzorg aan het juiste adres. Wij zijn een ervaren uitvaartzorg die als prioriteit heeft om de laatste wensen van de overleden dierbare en de nabestaanden in vervulling te brengen, en zo een prachtige afscheid te verzorgen van de overleden dierbare. Een afscheid die iedereen voor ogen had, en waar men met in de toekomst met een fijn gevoel op terug kunt kijken. Als u het overlijden melden van uw dierbare nog moet doen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Ons verzorgingsteam staat 24/7 voor u klaar, en komt direct naar u toe wanneer dit nodig is. Dan zal het overlijden officieel gemaakt worden en de lichaam van uw dierbare verzorgd worden.

Laat een prachtige en onvergetelijke afscheid in Leerdam verzorgd worden door Lingese Uitvaartzorg

Uitvaart Leerdam

Wij gaan met u en uw nabestaanden een uitgebreid gesprek aan waarin we de tijd nemen om al uw wensen te bespreken, en aan de hand van het budget te kijken wat de mogelijkheden zijn. Wanneer u de uitvaart in ons uitvaartcentrum bij Leerdam wilt laten verzorgen, dan is dit natuurlijk mogelijk. U vindt ons uitvaartcentrum aan de Groen van Prinstererstraat in Geldermalsen waar u de nabestaanden een mooie gelegenheid kunt geven om afscheid te nemen van de overleden dierbare. Het is ook mogelijk om een uitvaart locatie zelf te kiezen, bijvoorbeeld in Leerdam. Dit maakt de begrafenis of crematie nog persoonlijker en dus nog mooier. Wij luisteren graag naar uw suggesties en wij zullen kijken in hoeverre dit mogelijk is. Voor meer over de mogelijkheden die u heeft bij het laten verzorgen van een uitvaart in Leerdam kunt u deze pagina raadplegen.

Voor vragen contacteert u ons met de gegevens op de contact pagina, of op onze Facebook pagina.

 

.