Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Ons eigen verzorgteam
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Overlijden melden Leerdam

Is uw dierbare recentelijk overleden? Dan moet u een uitvaartzorg contacteren om de verzorging van uw dierbare te laten doen. Daarvoor is Lingese Uitvaartzorg 24/7 voor u bereikbaar. Wanneer u ons contacteert, dan zal ons verzorgingsteam zo spoedig mogelijk naar u toe komen. Ons team is namelijk uw eerste aanspreekpunt voor de verzorging van de overledene. Het team beschikt zich over alle nodige voorzieningen en de expertise die men mag verwachten om te totale verzorging van uw dierbare te doen. De verzorging kan bovendien plaatsvinden in uw eigen huis, maar ook bij ons in het uitvaartcentrum. Wilt u de verzorging zelf doen, of samen met onze verpleging, dan kan dat. Wij zullen u hierbij assisteren en adviseren waar het mogelijk en nodig is. Wilt u het overlijden melden vanuit Leerdam en hierbij de uitvaart laten verzorgen door Lingese Uitvaartzorg? Dan kan dat natuurlijk. Bekijk onze website voor meer informatie over onze uitvaartzorg.

Het overlijden melden vanuit Leerdam en een uitvaart verzorgen laat u doen door de uitvaartleiders van Lingese Uitvaartzorg

Wij zullen namelijk een prachtig afscheid realiseren waar u later met een fijn en warm gevoel aan terug kunt denken. Het is onze prioriteit om uw laatste wensen in vervulling te brengen en een mooie uitvaart te verzorgen voor u en uw nabestaanden. We gaan samen aan de hand van uw eigen wensen en uw eigen budget aan de gang. Hierbij mag u zelf natuurlijk ook onderdelen invullen of zelf organiseren als u dit wilt. Wij zullen u volledig ontzorgen, zodat u de nodige rust krijgt tijdens een zware en emotionele periode. Heeft u vragen over onze uitvaarten of iets anders? U vindt alle informatie die u nodig heeft op onze website. Ook kunt u ons altijd bellen 24/7. U vindt de gegevens op de contact pagina. Wij helpen u graag verder. Wellicht heeft u interesse in onze Facebook.

.