Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Ons eigen verzorgteam
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaartzorg Meteren

Uitvaartzorg Meteren vindt u bij Lingese Uitvaartzorg 

Uitvaartzorg MeterenLingese Uitvaartzorg is uw uitvaartonderneming in de buurt van Meteren. Wij zijn een kleinschalige onderneming gevestigd in Geldermalsen en verzorgen uitvaarten in de Lingestreek. Onze uitvaartverzorgers kunnen u helpen bij het organiseren van een uitvaart. Zij begrijpen dat uw hoofd hier niet naar staat, na het overlijden van uw dierbare. Lingese Uitvaartzorg biedt u verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een uitvaart. Zo kunnen wij altijd voldoen aan uw wensen. Dat is voor ons het belangrijkste. 

Zo bieden wij u verschillende uitvaartlocaties waar u het afscheid kunt organiseren. U kunt gebruik maken van ons eigen uitvaartcentrum. Hier bevinden zich uiteraard alle faciliteiten die u nodig heeft om een passend afscheid te organiseren. In het uitvaartcentrum bevindt zich een aula, deze is geschikt voor de uitvaartdienst. Daarnaast is er ook een rouwkamer, hier kan de familie zich terugtrekken en intiem afscheid nemen. U bent altijd van harte welkom om te komen kijken. 

Wij denken graag met u mee 

Lingese Uitvaartzorg beschikt over haar eigen verzorgingsteam. Na een overlijden zijn onze medewerkers van het verzorgingsteam het eerste aanspreekpunt als het gaan om de verzorging. Ons team beschikt over alle voorzieningen en expertise die u mag verwachten voor de totale verzorging van uw dierbare. Aan u de keuze waar u uw geliefde wilt opbaren. Dit kan bijvoorbeeld bij u thuis zijn, maar dit mag ook bij ons in het uitvaartcentrum. 

Naast een verzorgingsteam beschikken wij over twee rouwauto’s In het geval er een rouwauto nodig is op de dag van de uitvaart, kunt u gebruik maken van ons rouwvervoer. Heeft u andere wensen? Dan kan dit natuurlijk ook, wij denken graag mee. Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om rouwvervoer. Als u meer wilt weten over onze mogelijkheden, kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook voor vragen zijn wij altijd beschikbaar. Onze medewerkers staan voor u klaar. 

.