Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

 Wij scoren een 9.1 op basis van 47 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Ons eigen verzorgteam
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Begrafenis Passewaaij

Begrafenis Passewaaij verzorgd door Lingese Uitvaartzorg

begrafenis passewaaijWij van Lingese Uitvaartzorg weten als geen ander hoe belangrijk het nemen van een gepast afscheid van uw dierbare is bij het rouwproces. De uitvaart is het slot van een belangrijk hoofdstuk in uw leven. Daarom is het belangrijk dat u dit op een waardige en mooie manier laat verzorgen. Lingese Uitvaartzorg helpt u enorm graag verder met het verzorgen van een prachtige begrafenis in de omgeving van Passewaaij. Wij zijn een bekend adres in de omgeving. Samen met onze ervaren uitvaartleiders bieden wij u veel mogelijkheden aan in de regio. Zij zijn betrokken bij de nabestaanden, in zowel een emotioneel als organisatorisch opzicht. Samen met ons hecht team staan wij dag en nacht klaar om u verder te helpen met uw vragen en uw wensen. Wilt u meer weten over het laten verzorgen van een begrafenis door Lingese Uitvaartzorg, lees dan verder.

Laat een waardige en mooie begrafenis in Passewaaij verzorgen door Lingese Uitvaartzorg

U zult een vaste uitvaartleider toegewezen krijgen wanneer u ons voor het eerst contacteert voor de uitvaart van uw dierbare. Wij gaan een uitgebreid gesprek met u aan waarin wij aandachtig luisteren naar uw wensen. Wij raden het sterk aan de wensen met uw nabije omgeving te overleggen, om zo rust te creëren wanneer dit hard nodig is. Aan de hand van uw wensen geven wij u vele mogelijkheden bij de begrafenis. Zo kunt u enorm veel zelf invulling geven. Denkt u aan de decoratie van de uitvaart, maar ook aan het rouwvervoer, de grafkist, op welke begraafplaats en nog veel meer. Wij zullen alles aan u voorleggen en rekening houden met uw budget. De kosten kunnen namelijk variëren bij het laten verzorgen van een begrafenis. Zo is een begraafplaats in verschillende gemeentes verschillend in de kosten.

Heeft u verder nog onduidelijkheden? U kunt altijd contact opnemen via onze contact pagina en Facebook pagina.