Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Ons eigen verzorgteam
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaart ‘s-Hertogenbosch

Uitvaart ‘s-Hertogenbosch verzorgd door Lingese Uitvaartzorg

Uitvaart 's-HertogenboschHet is enorm belangrijk dat u bij het overlijden van uw dierbare een gepast en waardig afscheid laat verzorgen. Het overlijden van een persoon is immers onvermijdelijk, en eenmalig. Daarbij is het belangrijk dat u de juiste uitvaartverzorger zoekt, die de kennis heeft om een gepast afscheid te verzorgen. Bij Lingese Uitvaartzorg weet u zeker dat uw dierbare een waardig afscheid krijgt. Wij zijn een ervaren uitvaartondernemer, die een bekend adres is in de regio. Onze uitvaartleiders hebben jarenlange ervaring in de werkregio, waardoor zij u veel verschillende mogelijkheden kunnen aanbieden bij de uitvaart. Onze uitvaartleiders zijn emotioneel en organisatorisch betrokken bij de nabestaanden. Het team van Lingese Uitvaartzorg is een hecht team waarin iedereen een belangrijke rol speelt. U kunt dag en nacht rekenen op onze expertise. Onze contact gegevens vindt u onderaan de website. Wilt u meer weten over een uitvaart in ‘s-Hertogenbosch, lees dan verder.

Laat een prachtige uitvaart in ‘s-Hertogenbosch verzorgen door het team van Lingese Uitvaartzorg

Wanneer u ons voor het eerst contacteert, dan krijgt u een vaste uitvaartleider toegewezen voor de uitvaart. U gaat met hem of haar in gesprek waarin aandachtig naar al uw wensen geluisterd wordt. Wij zullen u mogelijkheden en opties voorleggen voor bij de uitvaart. Er zijn namelijk enorm veel mogelijkheden bij een uitvaart. Zo kunt u het afscheid uiteraard laten plaatsvinden in onze uitvaartcentrum. Dit is echter ook mogelijk op een andere locatie. Dit wordt ook wel een ‘stille crematie’ genoemd. Door een locatie uit te kiezen waar uw dierbare bijvoorbeeld graag kwam, maakt u de uitvaart nog persoonlijker. En niets is mooier dan een persoonlijke uitvaart, die het leven van de dierbare reflecteert.

Wilsbeschikking

Het is niet zo vanzelfsprekend om over uw eigen uitvaart na te denken. Toch kan het geruststellend zijn om een en ander te bespreken en eventueel vast te leggen. Ook voor hen die achterblijven is het fijn om te weten wat de wensen van de overledene zijn. U kunt vrijblijvend een wilsbeschikking downloaden, lees meer.

U vindt op onze website meer over een stille crematie en de mogelijkheden bij de uitvaart. Wellicht bent u geïnteresseerd in onze Facebook pagina.

.