Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Ons eigen verzorgteam
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Begrafenis Tiel

Begrafenis TielWilt u uw begrafenis of het begraven van een overleden dierbare plaats laten vinden in Tiel? Dan is Lingese Uitvaartzorg de uitvaartondernemer waar u naar zoekt. Wij hebben namelijk samen met onze voorgangers al meer dan vijftig jaar ervaring met het verzorgen van begrafenissen in Tiel en dat zich uitstrekt van Gorinchem tot Doornenburg, ook wel de Lingestreek. Samen met onze ervaren en zorgzame uitvaartleiders en ons eigen verplegingsteam zullen wij ervoor zorgen dat er een prachtige begrafenis gerealiseerd wordt voor de overleden dierbare. Wij zijn persoonlijk en betrokken bij het gehele proces, waarbij u kunt rekenen op onze deskundigheid en zorgzaamheid. Het is namelijk onze prioriteit om een afscheid te verzorgen die voldoet aan de wensen van de overledene en de nabestaanden. Bent u geïnteresseerd in een begrafenis in Tiel verzorgd door Lingese Uitvaartzorg? Bekijk dan eens onze website voor meer informatie. Wij helpen u met het begraven van een dierbare in Tiel.

Een prachtige begrafenis in Tiel door Lingese Uitvaartzorg

Het overlijden is eenmalig en onvermijdelijk. Daarom zullen wij een begrafenis in Tiel verzorgen die u zich voor ogen had. Een uniek afscheid die het leven van de dierbare reflecteert, zodat u later met een fijn en warm gevoel terug kunt kijken naar de begrafenis. Samen met u gaan we aan de hand van uw persoonlijke wensen en uw eigen budget een prachtige afscheid realiseren. Als u hierbij zelf uw inbreng wilt hebben, dan kan dat natuurlijk. Wij luisteren graag naar uw wensen en zullen ervoor zorgen dat deze gerealiseerd worden.

Wilsbeschikking

Het is niet zo vanzelfsprekend om over uw eigen uitvaart na te denken. Toch kan het geruststellend zijn om een en ander te bespreken en eventueel vast te leggen. Ook voor hen die achterblijven is het fijn om te weten wat de wensen van de overledene zijn. U kunt vrijblijvend een wilsbeschikking downloaden, lees meer.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij een begrafenis van Lingese Uitvaartzorg? Kijk dan eens op deze pagina. Heeft u verder nog vragen of iets dergelijks? Dan horen wij die graag van u. Contacteer ons aan de hand van de gegevens op de contact pagina. Ook zijn wij altijd op onze Facebook bereikbaar.

Wij helpen u graag verder met de begrafenis in Tiel.

.