Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Ons eigen verzorgteam
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Crematie Tiel

Cremeren TielNiets is belangrijker bij het overlijden van uw dierbare dan het laten verzorgen van een mooie en waardige crematie in Tiel. Een goed afscheid is namelijk enorm belangrijk bij het rouwproces. Wij kunnen de crematie in Tiel goed voor u of uw dierbare verzorgen. Zo sluit u een hoofdstuk in uw leven op een goede manier af, en kunt u er later met een fijn gevoel aan terug denken. Lingese Uitvaartzorg helpt u enorm graag verder met het verzorgen van een prachtige uitvaart. Wij zijn een uitvaartondernemer die al jarenlang bekend is in de regio. Daarom kunt u er bij ons vanuit gaan dat wij u zo goed mogelijk helpen met het toepassen van alle mogelijkheden bij de uitvaart. Is uw dierbare recentelijk overleden en moet u het overlijden nog melden, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via ons telefoonnummer 0345 57 33 94. Wilt u meer weten over het laten cremeren en het laten verzorgen van een uitvaart in Tiel, lees dan verder.

Een crematie verzorgen in Tiel door Lingese Uitvaartzorg

Wanneer uw dierbare recentelijk is overleden, raden wij het de nabestaanden aan om de wensen voor de uitvaart te bespreken. Zo creëert u rust in een hectische periode. Aan de hand van de wensen van de overleden dierbare en de nabestaanden gaan wij aan de slag. Het is onze prioriteit om een uitvaart te verzorgen die de overleden dierbare en de nabestaanden voor ogen hadden. U heeft veel verschillende mogelijkheden bij een uitvaart. Zo kunt u de uitvaart uiteraard in een van onze uitvaartcentrums laten plaatsvinden.

Wilsbeschikking

Het is niet zo vanzelfsprekend om over uw eigen uitvaart na te denken. Toch kan het geruststellend zijn om een en ander te bespreken en eventueel vast te leggen. Ook voor hen die achterblijven is het fijn om te weten wat de wensen van de overledene zijn. U kunt vrijblijvend een wilsbeschikking downloaden, lees meer.

Wij vinden het zelf echter het mooist om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken. Het is immers een reflectie van het leven van uw dierbare. Daarom gaan wij samen met u kijken naar hoe we dit gaan doen. Geen optie is bij ons te gek. Wij helpen u graag verder. Wilt u in contact komen met ons? Bekijk dan onze contact pagina en Facebook pagina.

Veelgestelde vragen

V: Moet ik via mijn uitvaartverzekeraar de uitvaart regelen?
A: Nee, dit is geen vereiste. U mag zelf kiezen waar u de uitvaart laat verzorgen. De verzekeraar betaalt dan veelal (of een deel van zoals bij Dela ca. € 3.400,-) de kosten, afhankelijk van het type verzekering welke is afgesloten.
V: Is een uitvaart op een alternatieve locatie duurder?
A: Nee, dit is niet altijd het geval. Juist door zelf de locatie te kiezen, heeft u grip op de kosten van bijvoorbeeld catering en locatiehuur. Hiermee kan het zelfs voorkomen dat de uitvaartkosten lager uitvallen dan een uitvaart op een ‘gewone’ locatie.
V: Kan ik altijd terecht in het uitvaartcentrum?
A: Ja, wij zorgen er voor dat u altijd door één van onze medewerkers wordt ontvangen in ons uitvaartcentrum als u bij een opbaring in het uitvaartcentrum, de overledene wilt bezoeken. Wij streven er naar dat u iedere keer door dezelfde medewerker wordt geholpen. Daarnaast hebben wij geen onpersoonlijk systeem met pasjes voor toegang, maar prefereren wij een persoonlijke ontvangst.
.