Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0345 57 33 94

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0345 57 33 94  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Ons eigen verzorgteam
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Crematie Waardenburg

Crematie Waardenburg in het uitvaartcentrum van Lingese Uitvaartzorg

Crematie waardenburg Wilt u een waardige afscheid voor uw overleden dierbare laten verzorgen? Wij van Lingese Uitvaartzorg helpen u hier enorm graag mee verder. Wij weten namelijk als geen ander hoe moeilijk de periode is van het overlijden van uw dierbare. Hierbij is het echter wel van enorm belang dat er een goed afscheid van uw geliefde wordt genomen. Dit helpt namelijk bij het rouwproces van de nabestaanden. Hiervoor bent u bij Lingese Uitvaartzorg aan het juiste adres. Wij zijn al jarenlang het bekende adres voor het laten verzorgen van uitvaarten in de regio. Onze ervaren uitvaartleiders staan dag en nacht klaar om u verder te helpen met uw wensen en vragen. Ons hecht team van onder andere gastvrouwen, verzorgers, chauffeurs, dragers en meer spelen een belangrijke rol binnen onze organisatie. Wilt u meer weten over het laten verzorgen van een crematie in onze uitvaartcentrum in Waardenburg, lees dan verder.

Laat een prachtige uitvaart en de crematie in Waardenburg verzorgen door Lingese Uitvaartzorg

Wij hebben een eigen uitvaartcentrum waarin de uitvaart van uw dierbare verzorgd kan worden. Op onze locatie vindt u alle faciliteiten die u nodig heeft om een waardig afscheid te laten verzorgen. Echter kan dit ook op een andere locatie. Alles gaat bij ons naar wens van de overleden dierbare en de nabestaanden. Wij vinden het immers belangrijk dat de uitvaart zo verzorgd wordt zoals de overleden dierbare het voor ogen had. Onze uitvaartleiders gaan samen met u in een uitgebreid gesprek waarin alle wensen voor de uitvaart besproken worden. Wij helpen u verder met onze deskundigheid. Het is ook mogelijk om zelf een gedeelte van de uitvaart te verzorgen. Wij helpen u hierbij wanneer het nodig is.

Wilsbeschikking

Het is niet zo vanzelfsprekend om over uw eigen uitvaart na te denken. Toch kan het geruststellend zijn om een en ander te bespreken en eventueel vast te leggen. Ook voor hen die achterblijven is het fijn om te weten wat de wensen van de overledene zijn. U kunt vrijblijvend een wilsbeschikking downloaden, lees meer.

Wilt u meer weten over onze uitvaartzorg? Bekijk dan onze website of onze Facebook pagina.

.